avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CE POT FACE? Sunt somat sa platesc niste colete pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CE POT FACE? Sunt somat sa platesc niste colete pe care nu le-am ridicat

Va rog sa ma invatati ce sa fac?in martie 2012 am comandat dintr-un poster la firma <imp>medicul de fam.niste fise cu anumite boli am primit coletul l-am platit la posta dupa circa 3 sap.a venit o alta instiintare de ridicare a altui colet nu m-am dus sa-l ridic imediat dupa mi-a venit un plic ca as avea de plata inca 2 colete suma de 32 lei am sunat la nr.din instiintare le-am explicat ca nu am mai ridicat niciunul ca nu le datorez nimic au spus ca o sa verifice ,primesc iarasi alta instiintare acum aveam de plata doar unul nu doua 16 lei cu penalitati .Mentionez ca nu am mai ridicat nici un colet . De atunci au inceput sa curga tot felul de somatii,mai nou am fost data la o firma de recuperari credite am inceput sa fiu sunata de acea firma ca datorez 60 lei ca voi fi data in judecata .Am incercat sa le explic ca daca as fi ridicat ceva trebuia sa platesc ,nu-ti elibereaza posta nimic pina nu platesti dar in zadar.Nu pot intelege cum trebuie sa platesc ceva ce nu mi-am insusit ,va rog ,ce as putea face? va multumesc

[
Cel mai recent răspuns: frincuvergilia , utilizator 12:49, 26 Iunie 2013
Eu am inteles ca ei va cer banii pt. ca n-ati ridicat unul/doua colete ! Ca daca ati fi ridicat, ati fi platit (plata ramburs, adica la ridicare). In momentul cand trimiti cuiva un colet, platesti niste bani, ca il ridica, ca nu-l ridica destinatarul. E o poveste de ce v-au mai trimis unul/doua colete, cred ca totul a pornit de la o comunicare defectuoasa. De fapt d-voastra stiti exact pt. ce va cer banii?
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
e4c5, utilizator
sa zicem ca a fost o neintelegere eu am hirtiile si nu scriea nicaieri ca trebuie sa-mi trimita nu stiu cite pachete dar in ,instiintarea care a venit imediat dupa colet scria clar daca nu doriti sa primiti in continuare fisele sunati si anuntati, asta am si facut asta pot dovedii cu nr.de telefon date si convorbirile avute cu reprezentantii dar ei nu s-au oprit ,ce trebuia sa fac sa urc in tren si sa merg la Bucuresti la firma? alta solutie nu aveam ,daca clientul nu doreste nu poti sa-i bagi pe gat ceva ce nu vrea ,nu?suma nu este asa de mare dar ma deranjeaza nu sunt singura care patesc asa ceva ,referitor la suma de plata ba imi trimit ca am de plata 2 pachete dupa ce am vorbit cu ei imi trimit ca am 1 (pai ori asa ori altfel)nu inteleg ,nu vi se pare ca ceva nu este in regula ? atita timp cat am sunat le-am spus nu doresc in limba romana am vorbit nu in chineza cu d-sii ce bani am eu sa le platesc d-lor?
Acum am inteles ! Ce sa va spun, ca trebuia sa le scrieti cu confirmare de primire ? Ca astia vor sa va bage pe gat produsele lor ? Ca asta e tot un fel de teapa ? Incercati sa-i ignorati ! Trimiteti-mi un mesaj privat cu o adresa de e-mail si poate va pot ajuta cu ceva concret !
va multumesc mult ca ma ajutai sa ies la lumina din intunericul in care am intrat si care nu e deloc placut ptr.mine .Nu am ridicat nimic ,nu le datorez nimic in schimb ma invadeaza cu somatii si telefoane .Pe pagina imp sunt o gramada de persoane in situatia mea ,persoane care se plang de acelasi lucru,nu doresc decat sa se rezolve situatia si sa fiu lasata in pace In martie 2012 atunci am ridicat singurul pachet de fise l-am platit am chitanta dar de restul nu am cunostinta ,au inceput sa-mi bage pe git ca 2 ca 1 nici ei nu mai stiu saracii .Nu datorez nimic nimanui nici un banut, pur si simplu ma simt santajata de aceasta firma ca daca nu platesc voi fi actionata in judecata .Le-am spus sa-mi dovedeasca ca am ridicat aceste colete de la posta si nu am platit (nu poti ridica un colet f.sa platesti)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie repetata de plata flor1n001 flor1n001 buna ziua.am primit acasa o somatie de plata acasa de firma de recuperari datorii precum ca din 2009 as avea de plata 2 pachete pe care leam primit prin oct ... (vezi toată discuția)
Colete nesolicitate knight_ess knight_ess Buna ziua. Am nevoie de un raspuns avizat in urmatoarea situatie: Mama mea a gasit intr-o revista un talon care spunea ca primesti niste materiale (exercitii ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)