avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie repetata de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie repetata de plata

buna ziua.am primit acasa o somatie de plata acasa de firma de recuperari datorii precum ca din 2009 as avea de plata 2 pachete pe care leam primit prin oct 2009.intradevar am primit primul pachet in valoare de 10 lei si lam achitat iar cel deal doilea pachet pe care l-am primit l-am returnat prin posta romana cu confirmare de primire.dansii au spus ca nu am achitat nimic si nu am returnat pachetul.problema ar fi urmatoare daca puteti sa imi comunicati de unde as putea gasi dovezile cu care am platit in 2009 la posta.va dati seama ca platind nu am mai pastrat chitantele am crezut ca sun seroasi nu fac "prostii".Dansii miau mai confirmat ca as mai fi primit 6 scrisori ca nu as fi platit.va rog mult sa ma ajutati ca urmeaza sa fiu chemat in instanta si nu am probe cu care sa atest ca am platit.indrumatima,ziceti-mi unde sa ma duc sa fac rost de chitante.:(.:(:sorry:
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
flor1n001, utilizator
Cel mai recent răspuns: flor1n001 , utilizator 08:19, 29 Martie 2011
Buna ziua !
A trebui sa faceti o cerere in acest sens adresata Postei Romane de pe raza domiciliului dvs. , insa cel mai probabil acest aspect va fi rezolvatb in instanta, in conditiile date . Ar fi bine si sa va deplasati la sediul Postei si sa vedeti daca nu se gaseste o solutie amiabila de rezolvare a litigiului (putin probabil , dar merita incercat) ...Bafta !
daca puteti sa ma ajutati cum ar trebui sa arate o cerere adresata postei romane ca nu am nici o idee.imi trebuiesc 2 chitante de la posta.una precum ca am platit si una precum ca am returnat pachetul.... si inca o mica intrebare:conform legislatiei o persoana minora se poate da in judecata..este vorba de fiul meu ca pe numele lui a venit somatia...
Domnule Diriginte
Subsemnata............... domiciliata in....................va rog a-mi aproba prin prezenta, inlesnirea gasirii unor dovezi de plata (chitante) facute in perioada........... pentru a-mi servi la proces cu societatea...................... .

va multumesc anticipat semnatura
multumesc ca miati raspuns=D>=D>
idile4you a scris:

Domnule Diriginte
Subsemnata............... domiciliata in....................va rog a-mi aproba prin prezenta, inlesnirea gasirii unor dovezi de plata (chitante) facute in perioada........... pentru a-mi servi la proces cu societatea...................... .

va multumesc anticipat semnatura

Cu tot respectul , nu cred ca veti obtine ceva daca veti solicita actele specificand ca o sa le folositi impotriva lor .... solicitati xerocopii de pe chitanta plata fact nr. din .... si de pe retur din data ...

Alte discuții în legătură

Colet nesolicitat carmen2011 carmen2011 Buna ziua,Am si eu o problema cu acesta firma dubioasa..am fost sunata de catre ei acum cateva luni,nu stiu de unde au luat numarul meu de telefon,mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Colet international netransmis de catre posta romana - probabil fals in acte publice si furt emiliapana emiliapana Buna ziua, Cumpar produse de pe ebay de cativa ani. IN general nu au fost probleme. De vreo 2 luni insa nu am mai primit absolut niciun colet. Toate au fost ... (vezi toată discuția)
Sesizare pentru nereguli in posta romana MikaD. MikaD. Vreau sa va spun ce am patit.Vineri am fost la oficiul postal 3 sa ridic un pachet din Canada continand lucruri pentru bebelusul meu si in momentul ridicarii ... (vezi toată discuția)