avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... colet nesolicitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

colet nesolicitat

Buna ziua,Am si eu o problema cu acesta firma dubioasa..am fost sunata de catre ei acum cateva luni,nu stiu de unde au luat numarul meu de telefon,mi-au spus de promotia lor,si daca sunt de acord sa mi trimita prin posta coletul...eu am fost de acord,l-am luat de la posta, am platit suma respectiva...apoi luna urmatoarea imi trimite prin posta din nou un pliuculet,dar nu la oficul postal,il trimte acasa in cutia de scrisori si cu factura atasata in plic desi eu nu cerusem sa imi mai trimita asa ceva...am sunat imediat la ei si le am zis sa nu mai imi trimita,si operatoarea a zis sa platesc suma,si nu o sa mi mai trimita...eu nu am platit o,si acum primesc acea somatie de plata de la ei,ca daca nu platesc suma plus penalitatile,de la 16.99,a ajuns la 64.98,plus taxa de recuperare,ma da in judecata si apoi o sa platesc eu cheltuielile de judecata..intrebarea mea este daca ei poate sa faca lucrul asta sa ma dea in judecata pt ceva ce nu am cerut si nu am semnat nimic,ca am primit?Nu am stiut ca trebuia returnat,plus ca returnarea se facea pe banii mei..deci practic mi sa bagat pe gat treaba asta...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen2011 , utilizator 15:02, 7 Ianuarie 2011
depuneti o sesizare la protectia consumatorului
nu cred sa va dea in judecata
este un abuz al acelei firme. nu patiti nimic daca nu platiti.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns,m am mai linistit.La multi ani si multa sanatate...
Si eu am patit asa ceva, nu am mai platit nimic, am fost amenintata cu judecata, NU am platit si nu s-a mai intamplat nimic. Incearca si ei....incredibil!
Revin cu acest subiect....incredibil..de la firma Credit Expres,recuperatorii de creante,m au sunat sa ma intrebe daca platesc coletele,si le am zis ce am avut pe suflet,si ei mi au zis,ca in primul colet era specificat,ca o sa mi se trimita si urmatoarele luni,era doar specificat,eu nu am vazut,eu doar am platit coletul la posta,si nu m am uitat atent...trebuia sa mi se aduca la cunostiinta altfel zic eu...Au zis ca inainteaza dosarul daca nu platesc...e cazul sa ma pachinez? multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete nesolicitate knight_ess knight_ess Buna ziua. Am nevoie de un raspuns avizat in urmatoarea situatie: Mama mea a gasit intr-o revista un talon care spunea ca primesti niste materiale (exercitii ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)
Cumpărarea sau cererea unui produs de pe mediul online cr3an6a cr3an6a Bună ziua. Am şi eu o întrebare. De curând m-au sunat de la o firmă de recuperare... şi mi-au zis că trebuie să plătesc sumă de 100 de lei pentru, ... (vezi toată discuția)