avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cumpărarea sau cererea unui produs de pe mediul online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cumpărarea sau cererea unui produs de pe mediul online

Bună ziua. Am şi eu o întrebare.
De curând m-au sunat de la o firmă de recuperare... şi mi-au zis că trebuie să plătesc sumă de 100 de lei pentru, că eu în anul 2011 am solicitat un curs pe internet. Cursul pe lună costa circa 40 lei. Cei de pe site-ul respectiv au trimis prin poştă un plic / colet cu câteva hârtii ce trebuiau completate pentru a finaliza înscrierea ce o începusem pe internet şi un cd cu o scurta prezentare. Din mai multe motive... nu am mai completat şi nici nu am mai reuşit sa le transmit vre-un mesaj celor de pe site-ul respectiv. La primirea coletului nu mi sa cerut sa plătesc nimic, pe cel de al doilea colet nu l-am ridicat. Pe internet eu am dat numele, data naşteri, nr de tel. şi o adresa unde locuiam în acea perioadă. acuma cei de la firma de recuperare tot insistă să le dau aceşti bani.
Problema mea e următoarea. De ce sa dau aceasta sumă atâta timp cât eu nu am început cursurile nu am finalizat înscrierea şi nici nu am cursuri primite de la ei.
Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 22:52, 20 Septembrie 2014
Cesionarea contractului incheiat se putea face numai cu acordul dvs. asa ca firma de recuperari nu are de ce sa va deranjeze. In plus cel de al doilea colet, cel in care probabil ati primit materialul pentru curs, a fost returnat de posta din moment ce nu a fost ridicat de dvs.
Practic nu aveti de ce sa achitati un serviciu de care nu ati beneficiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu o firma - colete nesolicitate craciun15 craciun15 am fost anuntat de o firma ca am fost fericitul castigator al unui premiu.....etc. Am primit prin posta un colet cu valoare zero, am ridicat coletul fara nici ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? sunt somat sa platesc niste colete pe care nu le-am ridicat frincuvergilia frincuvergilia Va rog sa ma invatati ce sa fac?in martie 2012 am comandat dintr-un poster la firma <imp>medicul de fam.niste fise cu anumite boli am primit coletul l-am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii sceptic sceptic In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron. In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)