Multumesc :), dar dupa cum am scris m-ai sus sunt in CRM deja de 2 luni, cunosc OG nr. 96/2003 si Legea nr. 25/2004 ( toate demersurile au fost facute de dr. medicina munci ...etc...) problema era ca intampin probleme la eliberarea concediului din luna in curs ( din luna a 3) din cauza ORD 430 din mai ( noile masuri a lui nea. BOC #-o) pe care nici dr. genecolog, dr. medicina munci ..... nu il cunoaste prea bine :(. Am aflat ca ORD 430 inaspreste conditile de acordare a CM .....ex.scurteaza zilele de CM acordate de un Dr. si ca trebuie sa anunti in 24 de ore unitatea de la eliberarea CM chiar si CRM dr. care a eliberat concediu si unitatea de spitalizare de care apartine). Intrebarea era dc. se schimba ceva legat de CRM ???, eu nu reusesc sa descarc ORD 430 pt a ma lamuri #-o.
Buna, am si eu o mica problema....#-oma cine ma poate ajuta si pe mine .....despre ce este vorba ...si ce trebuie sa fac..:sorry: . Sunt o viitoare mamica ( 5 luni) ce am fost trimisa in CRM ( concediu de risc maternal) de 2 luni, iar cand am fost sa mi-se elibereze cel din luna in curs dr. genecolog mi-a spus ca sunt mici probleme.....la eliberarea concediilor medicale ...cica sa schimbat legislatia si nu e prea clara legislatia ( ce sa schimbat la CRM) sa ai dau cateva zile sa se lamureasca . Am inceput si eu ....sa fac sapaturi .....cred ca e vorba de Ord. 430 (cu anuntarea angajatorului in timp de 24 de ore de CM , nume dr, unitatea ..etc..).... dar..... nu nu stiu ce se schimba la CRM unde dr. genecolog elaboreaza CRM in urma dosarului intocmit de cei de la medicina munci (dosar ce cuprinde analizarea conditiilor de lucru a viitoarei mamici adica noxe, zgomot, etc......si intocmeste un dosarcare il da in atentia conduceri cu urmatoarele sugesti legate de agajat). Ce spune noua legislatie legata de CRM #-o, inainte CRM era de 120 zile a ramas tot atat sau au modificat ????? :((:((:((