avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate janapopescu

Activitate janapopescu

Răspuns la discuția schimbarea numelui copilului
Urmeaza sa fac demersurile. Va multumesc mult de tot.
Răspuns la discuția schimbarea numelui copilului
Da, este copilul concubinului, dar poarta numele fostului sot(pentru ca este si numele meu actual) Concubinul (tatal copilului) este trecut in certificatul de nastere. Eu doresc sa-mi schimb numele cu cel anterior casatoriei si totodata sa-l schimb si al fetitei( sa poarte si ea numele meu anterior casatoriei).
Răspuns la discuția schimbarea numelui copilului
Va multumesc pentru raspuns. Motivul este pur si simplu ca nu mai doresc acest nume. Relatiile cu fostul sot sau racit de tot, el s-a recasatorit. Oare nu este suficient? Imi trebuie un motiv mai bine intemeiat? Mentionez ca locuiesc impreuna cu tatal copilului. Este suficient acordul lui scris in fata ofiterului de stare civila?
Răspuns la discuția schimbarea numelui copilului
Va multumesc pentru promptitudine. Este suficient acordul in scris al tatalui? Mentionez ca locuim impreuna.
Buna ziua. In urma divortului am ramas cu numele sotului din diferite motive. Ulterior am dat nastere unei fetite pe care am inregistrat-o cu numele meu (nefiind casatorita cu tatal am convenit sa poarte numele meu). Acum as dori sa revin la numele avut anterior, dar as dori ca si fetita sa aiba acel nume (tatal este de acord). Intrebarea mea este daca se poate si cam ce ar trebui sa fac. Va multumesc.