avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate viorica ama

Activitate viorica ama

Multumesc pentru raspuns , cu urmatoarea intrebare:
Ce parere aveti ?
sa intru insolventa ca ( DEBITOR ) si prin aceasta procedura sa contest pretentiile ANAF ?
nelegalitatea deciziei contestate consta in impozit pe profit calculat suplimentar pt perioada 01.01.2003-31.12.2004.

Decizia a fost comunicata de ANAFDeva. Dupa 1 luna aceiasi decizie a fost comunicata de ANAF Petrosani .
Contestatia deciziei in instanta a fost facuta in termen dupa comunicarea de la ANAF Petrosani.
Justitia a respins contestatia ca nedepusa in termen fata de comunicarea de la ANAF Deva(prima comunicare)
Ambele comunicari sunt identice, atat textul cat si procedura de comunicare a deciziei in cauza( doar data difera).

Va multumesc.
Buna seara
am contestat in instanta o decizie de impunere emisa de ANAF .
Contestatia a fost respinsa de prima instanta, termenul recursului fiind depasit.
Exista o alta cale de atac impotriva deciziei de impunere?
Va multumesc
Doresc iesirea dintr-un srl care are asociat unic, eu fiind asociat cooptat in urma cu 8 luni. Cum trebuie sa procedez ? nu am nici o pretentie baneasca, nici cel putin la valoarea acelor parti sociale ( 8% din capitalul social)
Va rog mult sa-mi spuneti daca se poate acum sau trebuie sa astept implinirea a 1 an( mai exact s-a facut marire de capital, prin asociat cooptat in luna XII 20009). Trebuie sa ma adresez in scris administratorului( asociat unic)?
Cum sa procedez?
Mentionez ca eu am plecat din localitatea unde este SRL-ul, iar aceasta societate nu are activitate .
Va multumesc
Conform act aditional nr 1/21.12.2009 am participat la o soc.com. (SRL cu asociat unic) pentru marire de capital social cu aport in numerar, astfel devenind ASOCIAT COOPTAT cu un anumit numar de parti sociale.
Intrebare: Acest aport in numerar a fost varsat obligatoriu la data constituirii capitalului social subscris sau poate exista un termen de varsamant ?
Pun aceasta intrebare deoarece mi se spune ca neimplinandu-se 6 luni poate fi prescrisa acea operare (marire de capital)
In ce conditii se poate face prescrierea , pe ce baza ?
Daca se va face pe mine ma instiinteaza cineva, de ex. cei de la Registru Comertului?
In ce conditii imi voi recupera banii din societate?
Mentionez ca societatea nu are activitate, in schimb incaseaza chirii din cladirile inchiriate, care apartin societatii .
Iar eu nu am alte acte, doar cel aditional. Trebuia sa mi se elibereze si alte acte cand am devenit asociat cooptat ?
Astept raspuns
Cu mii de multumiri !
ma intereseaza si pe mine acest subiect
oare primesc si eu un raspuns?
Conform act aditional nr 1/21.12.2009 am participat la o soc.com. (SRL cu asociat unic) pentru marire de capital social cu aport in numerar, astfel devenind ASOCIAT COOPTAT cu un anumit numar de parti sociale.
Intrebare: Acest aport in numerar a fost varsat obligatoriu la data constituirii capitalului social subscris sau poate exista un termen de varsamant ?
Pun aceasta intrebare deoarece mi se spune ca neimplinandu-se 6 luni poate fi prescrisa acea operare (marire de capital)
In ce conditii se poate face prescrierea , pe ce baza ?
Daca se va face pe mine ma instiinteaza cineva, de ex. cei de la Registru Comertului?
In ce conditii imi voi recupera banii din societate?
Mentionez ca societatea nu are activitate, in schimb incaseaza chirii din cladirile inchiriate, care apartin societatii .
Iar eu nu am alte acte, doar cel aditional. Trebuia sa mi se elibereze si alte acte cand am devenit asociat cooptat ?
Astept raspuns
Cu mii de multumiri !