multumesc pt. sfat .domiciliul l-am schimbat de 6 luni .sotului i-am zis de situatie inaine de a ne casatori , el nua crezut si a incercat sa ne impace dar sa convins pana la urma de situatie el fiind martor cand asazisul tata a vrut sa ma injunghie pt ca el era beat si avea creierii aburiti de alcol renumitul pretext si justificarea penibila . schibatul domiciliului consider ca nu este suficient pt a ma putea apara si ami apara familia . pt asta vreau sa gasesc si o forma legala spre a inceta legatura cu parintii .
este vorba de un tata violator de o mama agresata ea devenind agresor la randul ei . sunt probleme grave in familie . eu am avut rabdare 32 ani si am incercat sa fie totul ok dar ultima oara am fost atacata cu un cutit . nu am depus plangere. vreau sa continui viata fara sa mai am parte de traume si imi doresc copil sunt casatorita . nu vreau ca vitorul copil sa stie de istoricul meu sau sa fie agresat fizic sau psihic vreo-data din partea lor . eu urmez deja un tratament psihiatric . iar de cand m-am rupt de ei imi este mult mai bine .
doresc sa aflu si eu va rog . daca este posibil sa imi schimb identitatea . as dori sa nu imi mai apara numele parintilor in certificatul de nastere . si sa pierd dreptul de mostenitor . pur si simplu as vrea sa nu ii mai am nicaieri trecuti si sa elimin toate drepturile legale din ambele parti . am varsta de 33 ani .