avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... negarea parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

negarea parintilor

doresc sa aflu si eu va rog . daca este posibil sa imi schimb identitatea . as dori sa nu imi mai apara numele parintilor in certificatul de nastere . si sa pierd dreptul de mostenitor . pur si simplu as vrea sa nu ii mai am nicaieri trecuti si sa elimin toate drepturile legale din ambele parti . am varsta de 33 ani .
Cel mai recent răspuns: ContSters152459 , utilizator 17:53, 11 Iunie 2010
Grav este ceea ce spuneti, dar daca doriti sa va imliniti aceasta dorinta nu va ramane decat sa va gasiti pe cineva care sa va infieze.
Eu nu as face asa ceva niciodata.
cristina-t a scris:

doresc sa aflu si eu va rog . daca este posibil sa imi schimb identitatea . as dori sa nu imi mai apara numele parintilor in certificatul de nastere . si sa pierd dreptul de mostenitor . pur si simplu as vrea sa nu ii mai am nicaieri trecuti si sa elimin toate drepturile legale din ambele parti . am varsta de 33 ani .

Sunt parintii dvs. niste infractori cunoscuti si asocierea cu ei va creeaza un disconfort sau e o chestiune de neintelegere familiala?
este vorba de un tata violator de o mama agresata ea devenind agresor la randul ei . sunt probleme grave in familie . eu am avut rabdare 32 ani si am incercat sa fie totul ok dar ultima oara am fost atacata cu un cutit . nu am depus plangere. vreau sa continui viata fara sa mai am parte de traume si imi doresc copil sunt casatorita . nu vreau ca vitorul copil sa stie de istoricul meu sau sa fie agresat fizic sau psihic vreo-data din partea lor . eu urmez deja un tratament psihiatric . iar de cand m-am rupt de ei imi este mult mai bine .
Schimbati-va domiciliul astfel ca parintii dv. sa nu mai poata sa va gaseasca. Daca sunteti casatorita, ati preluat numele sotului, presupun.
Daca va rupeti de locul in care ati trait pana acum si pe care-l cunosc parintii dv., si va veti duce intr-un loc departe, oriunde in tara, unde nu v-ar putea gasi, va veti gasi linistea si dv. si familia dv. Sotului nu trebuie sa-i povestiti trecutul familiei dv.
Asta recomand tuturor celor care se casatoresc!
Ingropati acest trecut adanc, undeva in sufletul dv., si incet incet il veti uita...;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
Corina Capotã, Avocat
multumesc pt. sfat .domiciliul l-am schimbat de 6 luni .sotului i-am zis de situatie inaine de a ne casatori , el nua crezut si a incercat sa ne impace dar sa convins pana la urma de situatie el fiind martor cand asazisul tata a vrut sa ma injunghie pt ca el era beat si avea creierii aburiti de alcol renumitul pretext si justificarea penibila . schibatul domiciliului consider ca nu este suficient pt a ma putea apara si ami apara familia . pt asta vreau sa gasesc si o forma legala spre a inceta legatura cu parintii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura infierii de catre sotie dory09 dory09 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema : Sora si cumnatul meu au gasit un copil pe care vor sa-l infieze, in conditiile in care mama ... (vezi toată discuția)
Amenintare ! redu redu In 1997 am avut un eveniment neplacut care a urmat cu un proces pe care l-am castigat -nu vreau sa intru in detalii - de atunci anumiti indivizi cand ma vad pe ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din timisoara carmenis carmenis Sint mama a unei fetite de 2 ani si 4 luni,casatorita din 2006.Doresc sa divortez ,sotul este agresiv verbal si fizic,am scos un act medico-legal care ... (vezi toată discuția)