avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din Timisoara

Sint mama a unei fetite de 2 ani si 4 luni,casatorita din 2006.Doresc sa divortez ,sotul este agresiv verbal si fizic,am scos un act medico-legal care dovedeste acest lucru ,plus reclamatie la politie pt agresiune si amenintare cu moartea.Problema se pune in felul urmator:nu am posibilitati materiale sa ma intretin pe mine si copil (salariu de pina in 1000 ron),nemaivorbind de plata chirie in cazul in care as fi dispusa sa renunt la tot numai sa scap de el.Avem o casa bun comun dar construita doar din banii lui ,eu contribuind in casa doar cu salariul.Daca cer partaj am promisiunea lui ca ma va tine pe drumuri ani de zile cu procese,nemaispunind ca este o persoana cu influenta si multe cunostinte in oras si in mod sigur va gasi un avocat foarte bun.Intrebarea este ce sanse am sa nu pierd copilul ,ce pot obtine prin partaj,costuri,si daca stie cineva cine ar putea fi cel mai bun avocat din oras care sa ma reprezinte,v-as multumi frumos.O zi buna!
Cel mai recent răspuns: sandy12mai , utilizator 19:37, 14 Ianuarie 2012
aveti sanse mari sa va fie incredintat copilul, chiar daca aveti bani mai putini. aveti dreptul si la pensie alimentara, 1/4 din venitul tatalui constant. se va tine cont si ca tatal e violent.
poate cautati un alt loc de munca, mai bine platit, altfel nu stiu cum va veti putea intretine , daca nu aveti un ajutor.
daca veti pleca de acasa, sa nu plecati fara copil
in privinta partajului, sotul poate cere o cota mai mare, daca a contribuit substantial mai mult. daca dansul va ramane in casa, nu il vad sa aiba interes sa inceapa un proces de partaj. daca il incepeti dvs, taxa de timbru e 3% din valoarea bunului, se plateste si evaluatorul, platiti avocat etc, iar ca durata, va puteti intinde pe ani de zile.
daca nu va permiteti costurile, puteti depune la aceeasi instanta cerere de ajutor public judiciar (cititi oug 51/2008)
va multumesc pentru raspunsul dv. prompt! Nu stiam de ajutorul public judiciar.Sint medic rezident,deci se exclude schimbarea locului de munca.:) Daca copilul imi este incredintat mie pot pleca sa lucrez, in strainatate ,impreuna cu copilul meu? Asa nu as mai avea probleme financiare.
:) da, cu o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare, puteti pleca.
succes si un an nou mai bun, va doresc !
O veste buna pentru mine! Ma indoiesc ca va fi un an mai bun :) daca tot incep razboiul.Multumesc si un nou fericit si dv.!
Poate ,totusi ,aflu de la cineva numele celui mai bun avocat din Timisoara,specializat pe divorturi si partaje....doar asa pot incepe marea confruntare cu "d-l "meu.
Pentru a obtine incredintarea minorei este necesar sa probati ca este in interesul minorei sa va fie dvs. incredintata si ca puteti oferi acesteia conditii optime de crestere si educare superioare celor oferite de catre tata.
Instanta are in vedere la incredintarea minorei cele mai prielnice imprejurari care pot fi oferite acesteia de catre cei doi parinti:
-varsta minorei,
-starea sanatatii acestuia,
-atasamentul minorei fata de unul sau altul dintre parinti,
-posibilitatile de dezvoltare fizica, morala, intelectuala pe care fetita le poate gasi la unul din parinti,
-comportarea parintilor fata de aceasta inainte de separarea in fapt dar si dupa separarea in fapt a acestora,
-posibilitatile materiale ale parintilor,
-situatia locativa a acestora.
In situatia in care veti obtine incredintarea minorei, veti putea parasi tara impreuna cu acesta fara a mai fi necesar acordul tatalui.
In privinta recomandarii unui avocat din Timisoara, aici pe forum nu va putem face astfel de recomandari, ramanand astfel in sarcina dvs. sa va alegeti avocatul.:luck:

Alte discuții în legătură

Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua copilul daca divortez? Onutza27 Onutza27 Buna seara am si eu o mare problema si nu pot sa apelez la nimeni deocamdata...Sunt casatorita de 3 ani si 3 luni ..avem o fetita de 1 an si 10 luni ... (vezi toată discuția)