avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cel mai bun avocat ,specializat pe divorturi, din Timisoara

Sint mama a unei fetite de 2 ani si 4 luni,casatorita din 2006.Doresc sa divortez ,sotul este agresiv verbal si fizic,am scos un act medico-legal care dovedeste acest lucru ,plus reclamatie la politie pt agresiune si amenintare cu moartea.Problema se pune in felul urmator:nu am posibilitati materiale sa ma intretin pe mine si copil (salariu de pina in 1000 ron),nemaivorbind de plata chirie in cazul in care as fi dispusa sa renunt la tot numai sa scap de el.Avem o casa bun comun dar construita doar din banii lui ,eu contribuind in casa doar cu salariul.Daca cer partaj am promisiunea lui ca ma va tine pe drumuri ani de zile cu procese,nemaispunind ca este o persoana cu influenta si multe cunostinte in oras si in mod sigur va gasi un avocat foarte bun.Intrebarea este ce sanse am sa nu pierd copilul ,ce pot obtine prin partaj,costuri,si daca stie cineva cine ar putea fi cel mai bun avocat din oras care sa ma reprezinte,v-as multumi frumos.O zi buna!
Cel mai recent răspuns: sandy12mai , utilizator 19:37, 14 Ianuarie 2012
"conditii optime de crestere si educare superioare celor oferite de tata"-financiar nu voi putea sta mai bine, fata de sotul meu ,niciodata ,la noi in tara (sint medic rezident).
-virsta minorei-2 ani si 4 luni
-stare de sanatate foarte buna a minorei
-atasament.....-nu cred ca se pune problema la aceasta virsta
-posibilitate de dezv.fizica,morala,itelectuala.....-poate aici se va tine cont ca sotul este agresiv cu mine .fetita asista la scandaluri ,la iesirile comportamentale ale sotului (spart de farfurii si ce-i mai vine la mina,tipete) Fetita in astfel de momente incepe sa plinga pina vomita si ramine speriata cam 2 zile .
-posibilitati materiale ale parintilor-aici pierd in mod sigur
-situatia locativa a parintilor-el va ramine in casa...pina se va solutiona partajul,eu probabil la parinti ,in alta localitate fata de unde locuiesc
Deci nu e chiar bine......
A.....situatiile conflictuale s-au inrautati si mai mult decit erau dupa imbolnavirea sotului,o forma de cancer ,ce a necesitat un tratament de durata .Pe durata tratamentului a devenit si mai agresiv decit era.L-am dus la psiholog si concluzia :anxioso-depresiv.Nerelevant.In orice caz,fetita sufera enorm si pe masura ce creste e tot mai greu pt ea. Mai toata lumea ma acuza ca nu sint alaturi de el in astfel de momente dar nimeni nu stie cit de greu e pt. mine si fetita sa trecem peste impulsivitatea si agresivitatea lui.(pumni in fata si in torace,strins de git,amenintari cu moartea)
Am 38 de ani si vreau sa divortez, sunt casatorita de 8 ani, din aceasta casatorie a rezultat un copilas de 5 ani langa care am avut sansa sa stau in permanenta de cand s-a nascut.De cand am nascut nu am mai lucrat decat pentru sl ajuta pe sotul meu in afaceri.In timpul casatoriei am facut o mare prostie, nestiind ce ma asteapta, si am trecut o casa construita de parintii mei, din banii lor, cu mainile lor pe numele meu pt ca nu exista alta solutie de a dobandi un teren (l-am primit cu legea 51).De cand suntem impreuna, 11 ani cu totul, locuim intr-un ap proprietatea parintilor mei.De cand am ramas insatcinata a inceput sa mearga din ce in ce mai prost.Am fost agresata verbal, psihic si fizic, am fost santajata de fiecare data ca -a face tot ce ii sta in putiinta sa imi ia copilul, am fost inselata dar nu am dovezi pt ca m-am ascuns cat am putut de lume de rusine si ca sa nu se "bucure" altii de esecul casniciei mele.Am ajuns la capatul puterilor, vreau sa divortez dar imi vreau copilul, el este ratiunea mea de atrai ! El nu vrea sa divorteze pt ca isi doreste toate aceste bunuri ale parintilor mei si ca o razbunare daca indraznesc sa divortez vrea copilul.Am rabdat atatea dar nu mai pot, nu vreau nimic de la el doar copilul.In toti acesti ani am lucrat in spatele lui, nu cu contract, pt afacerile lui si cu toate acestea imi spune de fiecare data ca stau pe banii lui, ca nu am nici un venit, nu pune la socoteala ca am muncit pt firma lui si ca am fost mama si menajera full time in tot acest timp.Va rog ce sanse am sa ramana copilul cu mine si sa nu se atinga de casa parintilor mei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua copilul daca divortez? Onutza27 Onutza27 Buna seara am si eu o mare problema si nu pot sa apelez la nimeni deocamdata...Sunt casatorita de 3 ani si 3 luni ..avem o fetita de 1 an si 10 luni ... (vezi toată discuția)