avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare !

In 1997 am avut un eveniment neplacut care a urmat cu un proces pe care l-am castigat -nu vreau sa intru in detalii - de atunci anumiti indivizi cand ma vad pe strada ma ameninta din senin , ca baga cutitu in tata , ca imi omoara familia, ca ma leaga cu lanturile si ma dau la caini, amenintari verbale pe care nu le pot reproduce , chiar am fost amenintat cu o sabie si un cutit.

Anul trecut am fost pe strada si pe langa mine a trecut un individ , m-a amenintat verbal si am vazut ca a scos o lama de cutit, cutit .

Nu ii cunosc , ii stiu doar din vedere -cand am fost la POLITIE mi-au spus cei de acolo ca daca sunt amenintat, atacat ma pot apara !


1. daca sunt provocat din senin, ma pot apara ?
2. ce se intampla daca imi descarc nervii pe unu dintre ei, il calc in picioare si sa spunem ca ajunge la spital la urgente ?

As dori parerea unui jurist, avocat !

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:03, 5 Mai 2016
E prea complicat cum zice politia.
Dacă îl rupeți cu bătaia va pun sub acuzare.

Cel mai bine ar fi sa reușiți sa aveți probe pentru amenințări și sa depuneți plangere penala.

Dacă va amenință și îl rupeți cu bătaia nu e legitima apărare.

Și dacă va ataca cu cuțitul și se înjunghie singur nimeni nu o sa creada asa ceva din cadrul organelor judiciare chiar dacă este cuțitul agresorului.

Încercați sa fie camere de luat vederi acolo unde ii întâlniți și sa verificați ca sunt funcționale.
Mai verificați și sa nu se defecte fix atunci când se intampla sa va întâlniți cu oamenii respectivi deoarece martorii nu pot fi înfrânți decât de filmări.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Exista camere de filmat in nasture, in breloc, in ceas, in telefon. Oricare e buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Caz vatamare corporala conopida conopida Buna ziua! As dori opinia dvs in legatura cu urmatoarea situatie: Ma aflam intr-o seara in caminul unde sunt cazat, la un coleg, impreuna cu cativa ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie Matheistvan Matheistvan Buna seara. Pot sa solicit ordin de protectie din cauza unor evenimente (amenintari verbale cu moartea si cu incendiere, amenintare fizica - atac si bataie cu ... (vezi toată discuția)