avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz vatamare corporala

Buna ziua! As dori opinia dvs in legatura cu urmatoarea situatie:

Ma aflam intr-o seara in caminul unde sunt cazat, la un coleg, impreuna cu cativa prieteni. Colegul de camera al celui la care eram a venit si ne-a chemat pe toti la ceva petrecere la alt etaj. L-am refuzat initial, am ramas cu colegii la un pahar de vin, si dupa vreo 2 ore ni s-a facut foame. Am cautat la ei in camera un cutit sa deschid o cutie de pate, si cum tot ce am gasit a fost unul cu varf rotund, mi-am adus unul din camera. Dupa alte 2 ore, am zis sa trecem sa vedem unde ne chemase tipul ala. Acolo n-am avut ce face, si dupa 25 minute am iesit toti pe hol pregatiti sa plecam inapoi. Tipul care ne invitase, beat fiind, s-a legat de mine, m-a prins din senin pe la spate si n-a vrut sa-mi dea drumul. M-am smucit, moment in care a vrut sa sara la bataie, si apoi ne-am intors toti in camera unde eram. Am mai ramas o ora, dupa care mi-am luat paharul si cutitul si am zis sa merg la somn. Cum am iesit din camera lor, pe hol veneau toti cei de la petrecere, si tipul s-a legat din nou de mine si s-au pus toti in fata mea sa nu pot trece. Un alt baiat a venit foarte aproape de mine amenintator cu impresia ca veneam eu dupa ei sa-i tai (logica de om beat). A urlat la mine sa-i dau cutitul, m-am speriat si n-am vrut, moment in care m-a prins de mana sa mi-l ia, si mi-a tras cutitul prin palma, sectionandu-mi nervul si tendonul policelui, dupa care atat el, cat si celalalt mi-au dat pumni in zona fetei.
M-am operat la mana, am obtinut certificat cu 22-24 zile de ingrijiri, am depus plangere si din cate am inteles s-au audiat si martorii. In plangere am desemnat si eu un martor care nu era din gasca lor, dar intre timp ma gandesc ca l-au amenintat, ca politia mi-a spus ca lor le-a declarat ca n-a vazut nimic, desi fata lui apare clar pe filmarile camerelor video, impreuna cu ambele incidente. Ceea ce ma intereseaza sa stiu este daca am vreo sansa de castig la proces, avand in vedere ca ei impreuna cu martorii lor sustin ca eu as fi iesit cu cutitul dupa ei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: conopida , utilizator 14:42, 23 Martie 2016
Buna ziua,
Veti fi chemat la politie sa dati declaratii.
Va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va asiste si sa va consilieze.
Am fost si am dat. Urmeaza sa fie chemati suspectii
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va angajati avocat. Problema este destul de seriosa si nu e bine sa va lasati la voia intamplarii. Doar din descrieri si fara sa vada cineva TOT DOSARUL cu inregistrari si celelalte nu cred ca puteti sa aflati cine stie ce. sunt doar supozitii.
Care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacati si amendati monicacaty monicacaty Buna seara ! in urma cu o saptamina jumatate am batut la usa unei cunostinte pentru a rezolva o problema pe care promises ca o rezolva. Am insistat la usa si ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu ! am fost implicata intr-un incident, care s-a ... miloser miloser Violare domiciliu Am fost implicata intr-un incident, care s-a soldat, cu actiunea \"violare de domiciliu\" din partea mea ( eu sunt autorul actiunii de ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea,tentativa viol, calomnie+defaimare publica fara martori dyxandra dyxandra Am 50 de ani, fac o fac.de istorie+pedagogie pentru a deveni profesor, urmeaza la anul sa dau 2 licente, dar cred ca o sa clachez psihic din cauza unui ... (vezi toată discuția)