avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Atacati si amendati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Atacati si amendati

Buna seara !
in urma cu o saptamina jumatate am batut la usa unei cunostinte pentru a rezolva o problema pe care promises ca o rezolva. Am insistat la usa si intr-un final a raspuns destul de agitat. l-am salutat pasnici, ne-a invitat la fel de agitat in casa a inchis usa si a scos cutitul la noi si a inceput sa ne ameninte ( pe mine si sotul meu). M-am speriat f. tare, totul a durat 30 sec sau ceva mai mult. Am reusit sa iesim din apartament si am chemat plingind politia. Au venit dar, vazind cum plingeam au inceput sa tipe la mine, le-am povestit ce am patit, au urcat singuri la acea persoana care a negat totul inclusiv ca ne cunoaste. Acea persoana si cei doi agenti au iesit in fata blocului, acea persoana fiind ffff revoltata ca am chemat politia ca cine sintem noi, ca nu ne cunoaste ,etc. Tot plingind am scuipat in directia acelei persoane auzind ce spune si gata totul s-a terminat. Agentii au inceput sa tipe mai tare la mine sa ma ameninte sa traga de mine m-au dus la sectie si m-au amendat . Si gata ; eu m-am ales cu atac de panica ( am plins mai bine de doua ore, mi-a fost rau), cu amenda iar faptul ca noi am fost atacati de acea persoana cu cutitul nici nu s-a mai luat in calcul, nu s-a mai discutat , nu am fost intrebati nimic, acea persoana a declarat ce a vrut ( nu au fost martori ca a sarit cu cutitul la noi ). La final am fost fortata sa semnez si procesul verbal pentru amenda ( pe care am si platit-o !)in care scria am ca adus injurii acelei persoane nu ca am scuipat in directia ei. Degeaba am tot intrebat ce se intimpla ca acea persoana a scos cutitul la noi. Tot la mine tipau !
Pot face ceva ?
Multumesc !
O seara buna !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:50, 26 Octombrie 2011
Daca va aflati in termen legal de 15 zile de la primirea PV,daca apreciati ca este oportun a va continua starea de disconfort initial cauzata prin succesiunea de evenimente derulate in imobilul persoanei care va amenintat ,atacat,etc,aveti dreprul sa formulati plangere impotriva PV pe care sa o depuneti la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata fapta pentru care s-a aplicat sanctiune pecuniara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini violenti chivas314159 chivas314159 Salut, Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)
Autoaparare vajdajolan vajdajolan Totul a inceput intrun bar unde individul vazind ca sotul a cumparat un pachet de tigari i-a cerut iar el nu i-a dat spunind sa-si cumpere si el caci la costat ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie! tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! M-am aflat in situatia de a fi surprins de catre controlorii RATB fara bilet (in conditiile in care abia m-am urcat in troleibuz), am refuzat sa ma ... (vezi toată discuția)