Am o problema legata de un contract de inchiriere dintre proprietarii unei scari a unui bloc si o societate comerciala care difuzeaza servicii de internet.
S-a incheiat contractul cu ajutorul asociatiei de locatari (contract pe care nu am reusit ca proprietari sa intram in posesia lui) cu societatea respectiva de aprox. 2 ani.
Dupa acceptul proprietarilor s-au montat cele 5 antene parabolice pe acoperisul blocului.
Conditia era ca societatea beneficiara sa plateasca locatarilor scarii o anumita suma de bani in fiecare luna. Suma de bani nu s-a putut vira persoanelor fizice ale scarii noastre doar asociatiei de locatari,deoarece spuneau dansii sa nu pot plati decat prin virament bancar. Toate bune si la locul lor pana in decembrie anul trecut cand ne-am dus la asociatie mai multi proprietari sa vedem ce suna de bani s-a strans (urma sa se zugraveasca scara ).Am constatat ca banii erau consumati din ei pe diverse lucruri si nu ne-a pus nimeni la dispozitie acte justificative pentru acele cheltuieli.Ne-au comunicat ca s-a schimbat legea locuintei si banii sunt ai asociatiei de locatari si poate sa faca ce vor cu ei,fara acordul nostru. Deasemenea ne-au spus ca in calitate de ce suntem noi de le cerem lor explicatii. Daca ati inteles ceea ce am dorit sa relatez va rog lamuriti-ne acu aceasta proplema. Avem temei legal de acces la acesti bani si ce trebuie sa facem. Precizam ca acesti bani nu ne trebuie personal ci tot pentru in tretinerea scarii . Apartamentele sunt toate cumparate inainte de anul 2000.