avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate prietenie

Activitate prietenie

Discuție telefon
sms-urile de pe tel.poate fi ca proba in instanta
Discuție adolescenta
sint o adolescenta de 16 ani vreau sa va intreb daca am plecat de acasa la prietenul meu si parinti mei iau facut proces de intretinere de relati sexuale cu un minor iel avind 20 ani ce se poate intimpla noi ne iubim ,si mai ie ceva am inregistrat pe tatal meu pe telefom ca ma lasa sa stau la iel si acum nu mai vrea putem folosi ca proba telefonu va rog ajutatima momentan nu mai stau la parinti mei .sint eleva in clasa a9a si invat foarte bine
Răspuns la discuția fata mea de 16 anii sedusa
da cred ca iam acordat prea multa libertate am incercat sai fiu prieten sa ne spunem tot iam acceptat prietenu doar ca prieten dupa care intro zi mia dat un sms ca nu mai vine acasa,io zicindui ca nui bn ce face si ca trebui sa ma duc la politie sa anunt ca ie la domicilu prietenilui prietenul ei ma jignit si ia a zis ca nu mai vine ca se descurca singura
Răspuns la discuția fata mea de 16 anii sedusa
ce alte amanunte mai trebuie?
am si eu o intrebare fata mea a inplinit 16ani mama si prietenul ei a seduso si a loato acasa la iel fara incuvintarea noastra spunindune ca am crescuto pina acum acum o cresc ei si ca nu mai putem face nimk ,fata nu mai o lasa sa vorbeasca cu noi facindune dusmani si jignindune in fel si chip...va multumim si va rugam daca se poate sa ne ajutati ce sa facem...da mentionez ca prietenul ei are 20 anii si se lauda ca ma are inregistrat pe telefon ca sint deacord si fata vrea ia sa stea si noi nu putem face nimic,fata ie la scoala in clasa a9a