avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate MasaSuccesorala

Activitate MasaSuccesorala

Răspuns la discuția Masa Succesorala
l-am trimis pe oanacristea2006@yahoo.com
pot sa vi-l trimit personal ?
ma scuzati, contract de folosinta viagera pe 10 ani, dupa 3 ani a decedat, iar suma este mult mai mica decat valoare reala. Si bunica traieste, multumesc
casa sa ii revina lui unchiului
contract de intretinere realizat pe 10 ani dupa 3 ani bunicul a murit.
Bunicii mei au avut 3 copii, dintre care si mama mea. Fratele mamei mele l-a convins pe bunic sa treaca casa pe numele lui printr-un contract de intretinere pe 10 ani. Bunicul a murit dupa 3 ani ce au facut contractul. Pe contractul de intretinere casa este trecuta la o valoare de aprox. 10 ori mai mica decat valoarea reala. Dupa moartea bunicului mama mea l-a chemat sa faca masa succesorala dar acesta a refuzat tot timpul. Astfel am deschis un proces pentru masa succesorala. Bunica unchiul si matusa mea traiesc.
1. daca nu deschidea masa succesorala prin proces pierdeam tot ?
2. care sunt sansele de castig pentru casa ?
3. Dupa ce am scos actele de la cadastru am descoperit ca bunicul avea pe numele lui mostenit un pamant din care s-au vandut pe perioada vietii o mare parte. Care este partea care i se cuvine mamei mele din acel pamant ? precizez ca pamantul a fost doar al bunicului.
4. care ar fii perioada in care se poate rezolva acest caz ?
5. se ia in considerare ca pretul pamantului a scazut de 2-3 ori, fata de acei ani in care el, unchiul a vandut pamantul + ca el a luat si casa
multumesc anticipat :)