buna ..va rog frumos sama scuzati ca va deranjez dar nam ınteles ceva.....
astazi am dat telefon la consulatul romın din istanbul şi miau spus ca se poate schimba paşaportu de aici dar cıt ma costa nu mia zis pına am ınterbat au ınchiz telefonul...şi am mai vrut sa ıntreb ınca ceva....dar va ıntreb pe dumneavostra pentru ca ımi raspundeti clar... şi ınteleg...
dupa ce scot paşapotrul de aici mai trebuie sa merg ın tara şi sa vin ca sa scot actele pentru copii (certificat de naştere şi paşaport) de laconsulatul romın de aici din turcia sau pot sa le scot direk ınainte sama duc pentru vreau sai duc şi pe ei bine ınteles ca acuma toate actele care miau cerut ın tradus ın orce....daca se poate sa nu merg acuma sa scot actele şi la copiii şı dupa aceia sa ma duc...dar la consulatu romın am explicat orce dar eu nu am ınteles ce mişau spus numai actele am ınteles....pentru ca am uitat putin romıneasca va rog frumos sa ma ajutati.....
buna eu sınt casatorita aici ın turcia şi am doi copii,copii au acte turceşti şi ca sai scot paşaport romın ca sai duc ın tara ce fel de acte am nevoie ?şi ce trebuie sa fac .?
mie mi sa expirat paşaportu, ce acte ımi trebuie ca sal scot de la ambasada romına de aici din turcia?
paşaportul de la ambasada romına mil dau nou?
eu am actul de casatorie turca şi cum pot sa mil scot pe aia romına?eu daca merg ın romınia pot sa scot actul de casatorie şi certificate de naştere pentru copii?daca pot ce fel de acte trebuie sa duc de aici din turcia ca sai fac eu.?
va rog frumos sa ma ajutati.....