avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna....
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna....

buna eu sınt casatorita aici ın turcia şi am doi copii,copii au acte turceşti şi ca sai scot paşaport romın ca sai duc ın tara ce fel de acte am nevoie ?şi ce trebuie sa fac .?
mie mi sa expirat paşaportu, ce acte ımi trebuie ca sal scot de la ambasada romına de aici din turcia?
paşaportul de la ambasada romına mil dau nou?
eu am actul de casatorie turca şi cum pot sa mil scot pe aia romına?eu daca merg ın romınia pot sa scot actul de casatorie şi certificate de naştere pentru copii?daca pot ce fel de acte trebuie sa duc de aici din turcia ca sai fac eu.?
va rog frumos sa ma ajutati.....
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:22, 8 Iunie 2010
intai trebuie sa schimbati pasaportul la ambasada sau consulat ( cum va e mai aproape), sunati intai sa stiti program, taxe, acte.
puteti sa transcrieti certificatul de casatorie si cel de nastere al copiilor si prin ambasada, apoi sa le faceti si pasaport. sau puteti sa veniti cu ei pe pasapoarte turcesti cu procura de iesire din turcia de la tata (intrebati cum e cu viza pt copii tot la ambasada) si apoi sa transcrieti toate actele in romania.
informatii gasiti si pe site-ul mae. [ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua hulia4 hulia4 buna ..va rog frumos sama scuzati ca va deranjez dar nam ınteles ceva..... astazi am dat telefon la consulatul romın din istanbul şi miau spus ca ... (vezi toată discuția)
2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)