Buna seara. Am doua intrebari va rog:
1. Inteleg ca in cazul executarii silite Banca nu se multumeste cu valoarea initiala a imobilului ipotecat si pentru indestulare pune sechestru si pe alte bunuri mobile si imobile. Nu inteleg, cum este posibil din moment ce singura garantie prevazuta in contractul de creditare o constituie doar acest imobil?!
2. Pentru indestulare, ar putea Banca sa puna sechestru pe bunurile fiului nostru? Mentionez ca acesta nu este casatorit si poseda un autoturism proprietate personala.
Va multumesc.
Imobilul fiind sub ipoteca pot sa-l scot la vanzare, nu comit o fapta ilegala? As incerca varianta aceasta in speranta ca voi gasi persoana dispusa sa mi-l achite integral de la inceput, iar cu suma respectiva as stinge creditul pentru a-l scoate de sub ipoteca, dar repet il pot scoate la vanzare in stadiul acesta? Va multumesc.
Problema este ca valoarea creditului este f mare, cca 30 000 de euro; apartamentul a fost evaluat la 25 ooo de euro. Rata lunara este de 500 de euro anm facut o reesalonare a creditului dar am ajuns in imposibilitate de plata. Singura solutie este sa renuntam la locuinta si sa inchiriem ceva la pret mult mai mic, insa repet ,,Este aceasta o solutie de a scapa de credit? Va multumesc din suflet pentru sfat.
Buna seara. Pot stinge un credit bancar in care am girat cu locuinta renuntand la locuinta, deoarece am ajuns in imposibilitate de plata si as dori sa evit executarea silita. Locuinta a fost evaluata in momentul solicitarii liniei de credit de catre sotul meu, insa ulterior am adus imbunatatiri in apartament. Banca mai face o reevaluare ? Va multumesc.