avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Indestularea Bancii in cazul executarii silite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Indestularea Bancii in cazul executarii silite

Buna seara. Am doua intrebari va rog:
1. Inteleg ca in cazul executarii silite Banca nu se multumeste cu valoarea initiala a imobilului ipotecat si pentru indestulare pune sechestru si pe alte bunuri mobile si imobile. Nu inteleg, cum este posibil din moment ce singura garantie prevazuta in contractul de creditare o constituie doar acest imobil?!
2. Pentru indestulare, ar putea Banca sa puna sechestru pe bunurile fiului nostru? Mentionez ca acesta nu este casatorit si poseda un autoturism proprietate personala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:24, 29 Iunie 2010
Daca fiul dumneavoastra nu este coplatitor sau girant nu pot sa puna sechestru pe bunurile lui
Bafta
fiul dumneavostra este coimprumutat sau girant?
pe bunul fiului dv nu poate pune sechestru(daca acesta figureaza ca proprietarul autoturismului)iar pe bunurile lui nu poate pune sechestru.
Nu. Fiul meu nu este implicat in niciun fel; doar eu si sotul meu am semnat contractul de creditare.
In cazul acesta nu pot pune sechestru pe bunurile lui

Alte discuții în legătură

Executare silita girant mmus mmus Buna ziua, In anul 2008, sotul meu (actualmente fostul meu sot, intre timp divortand) a contractat un credit si eu l-a girat cu apartamentul. Intre timp el ... (vezi toată discuția)
Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale + credit ipotecar cristina1970 cristina1970 Avem probleme financiare, nu e o noutate, dar situatia este realmente dificiala, si as avea nevoie de sfaturi pentru a putea iesi din ea. In anul 2006 am ... (vezi toată discuția)