avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe numele soacrei mele:am ramas in urma cu ratele si cred ca vom ajunge la executare.intrebarea mea este urmatoarea:in cazul in care in urma executarii apartamentului,nu se acopera datoria pe care o avem la banca,este posibil sa se puna sechestru si pe alt bun al girantului(el nefiind coplatitor ci doar girant).specific ca eu si sotul meu meu nu mai avem nici un bun pe numele nostru,iar soacra mea mai are inca un imobil.in concluzie imi este frica sa nu se puna sechestru si pe apartamentul in care ea locuieste,si este pe numele ei.
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 22:06, 21 Martie 2012
Se vor executa silit bunurile asupra carora s-a instituit o garantie, urmand ca pentru diferenta de pret sa se execute bunurile sau veniturile debitorului. Nu se poate executa silit decat bunul care a fost adus ca si garantie a creditului de catre girant.
Dupa Noul Cod de Procedura, se va executa bunul adus in garantie de catre d-voastra, si pe urma altele, iar daca suma rezultata din vanzarea bunului nu acopera restanta se va putea executa si bunul girantului.Girantul este raspunzator in egala masura cu cel care a luat creditul...cititi cu atentie contractul si vedeti ce scrie la girant, sunt mai multe clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Credit mirela261 mirela261 Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am ... (vezi toată discuția)
Sechestru casa ivanov teodora ivanov teodora Va rog din suflet sa imi dati un raspuns am un credit restant de 3500 euro si am fost anuntata ca maine vine executorul sa puna sechestru pe casa. Casa in urma ... (vezi toată discuția)