avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru casa
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru casa

Va rog din suflet sa imi dati un raspuns am un credit restant de 3500 euro si am fost anuntata ca maine vine executorul sa puna sechestru pe casa. Casa in urma succesiunii este a soacrei sotului meu si a cumnatei . Sotul nu este girant sau coplatitor la creditul meu, se poate pune sechestru atata timp cat eu nu dispun de acest apartament?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 19:38, 14 Aprilie 2011
Pot fi executate silit numai bunurile proprietatea debitorului, integral sau o cota parte. In cazul in care este vorba numai de o cota parte, imobilul va fi partajat pentru a se putea urmari silit numai cota parte ce apartine debitorului..
Daca apartamentul nu este proprietatea dvs nu poate fi executat silit pentru creditul restant ce va apartine.
Va multumesc mult, nu apartamentul nu imi apartine, sotul are 1/3 din el in urma succesiunii dupa tatal lui.
tot nu ati raspuns , corespondenta poarta stampila si semnatura unui executor judecatoresc?
Nu am primit nici o corespondenta doar un mesaj pe telefon care suna asa:
Un agent de executare va ajunge la dvs in cursul zilei de maine. Va rugam sa ne contactati la nr. de tel. .......... pentru a cominica ora la care puteti fi gasit.
Am sunat am spus ca in jurul orei 11 sunt acasa iar domnisoara foarte raspicat ma intrebat cu cine mai locuiesc si a tinut sa ma instiinteze ca va pune sechestru pe casa chiar daca nu este pe numele meu si doar mostenirea sotului. Iar cand am intrebat daca este normal pentru 3500 euro sa nu ajungem la o intelegere si sa puna sechestru pe un apartament in care locuiesc 8 persoane a zis ca nu o intereseaza.
acordati atentie numai actelor care vin de la judecatorie sau executor judecatoresc. restul e folclor.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
br_nicku, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anamaria30 anamaria30 buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Executare silita ivanov teodora ivanov teodora Va rog mult ajutati-ma. Am avut un credit de nevoi personale fara garantii si nu am mai putu platii ratele. Azi am fost sunata ca maine sa fiu acasa ca vine ... (vezi toată discuția)