am primit 3 salarii pe master card si 6 pe visa card, total 7200 ron, atunci eram angajat si in momentul de fata nu mai muncesc in urma reducerii de personal, am folosit banii in scopuri personale cu gandul repunerii sumei in cont, ne stiind pe viitor de concedieri, in baza acelor salarii ne fiind girat nimic nu era normal sa fie suma asigurata de catre o firma de asigurari?, sau banca si-a asumat acel risc de a ramane fara acei bani? eu nu am bunuri personale de nici un fel si nici venit.care a fost baza pe care au dat acei bani si in cazul ca nu se mai pot restitui in cont de catre mine la ce ma pot astepta mai rau?
In urma cu 4 ani am primit credit de nevoi personale de la o banca, eram angajat la o intreprindere de stat si in urma restructurarilor am ramas fara servici, nu mai muncesc si nu am nici un venit, de atunci am platit dobanda aferenta sumei, suma fiind de 7200 ron, am fost sunat de banca ca au trecut 3 luni in care nu am mai achitat dobanda si ca sunt preluat de o firma de recuperari.Mentionez ca nu am bunuri personale si nici un venit, traiesc din venitul prietenei mele cu care nu sunt casatorit.Ce se v-a intampla in situatia de fata si daca datoria se prescrie vreodata, sau voi fi urmarit toata viata?
Multumesc anticipat!
e vorba de un credit de 2400 ron pe un card master forte si 4800 pe un card visa, ne avand venit si bunuri personale de nici un fel, se poate ajunge la un dosar penal in cazul ne achitarii macar a dobanzilor?, exista un barem de suma la care intocmirea unui dosar penal este posibila si daca se prescrie datoria in cazul ca nu este platita intr-o perioada de exemplu 7 ani, sau mai multi ani?multumesc.
va multumesc mult pentru promtitudinea cu care mi-ati dat raspuns la intrebarea mea, ma gandeam sa nu se ajunga la caz penal, ne avand banca din ce sa isi recupereze creditul si sa am repercursiuni de genul asta.
In urma cu 4 ani eram angajat la o intreprindere de stat, s-au facut restructurari in urma privatizarii intreprinderii si mi-am pierdut locul de munca, in acea perioada am avut un contract cu banca transilvania, adica aveam doua carduri de nevoi personale in care aveam 9 salarii, am folosit acei bani din carduri si nu am mai avut posibilitatea sa ii returnez inapoi, am platit dobanda pana acum cum am putut,mentionez ca nu am nici un venit, nici somaj si nici macar ajutor social, nu am bunuri pe nume personal nici mobile si nici imobile,locuiesc la prietena mea cu care nu sunt necasatorit, intrebarea este urmatoarea: am ajuns in imposibilitate de plata si pentru dobanda,ce masuri poate lua banca inmpotriva mea,multumesc anticipat.