avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate bosquet

Activitate bosquet

Cam aşa mă gândeam şi eu. Mulţumesc pentru tot.
ªi dacă decizia nu a fost emisă?
Ok, mersi.
Presupunând că angajatorul refuză să dea curs cererii de revenire asupra opţiunii angajatului de a se pensiona, există vreo prevedere legală care să reglementeze acest aspect al relaţiilor de muncă?
Dacă un salariat al unei societăţi depune la aceasta o cerere de încetare a relaţiilor de muncă, în vederea pensionării, îşi poate retrage cererea înainte de data menţionată?
De exemplu, dacă angajatul a depus în luna septembrie cererea, solicitând încetarea relaţiilor de muncă începând cu 1 octombrie, mai poate reveni asupra opţiunii sale în cursul lunii septembrie?
Răspuns la discuția executare silitã fãrã ipotecã
Poate nu am fost bine înțeles. E vorba de un credit de refinanțare, fără garanții imobile, fără giranți. În situația în care se va emite un titlu de execuție, pe ce criterii juridice se poate face aceasta?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția executare silitã fãrã ipotecã
daponte stefan a scris:

Cine credeti ca era interesat sa o cumpere(la un pret ffffff mic?)Directorul bancii.

Probabil de-asta suntem atât de celebri de 2000 de ani în lume...
Afaceri de-astea ştie să facă orice idiot din Burkina Fasso, nu trebuie să ai 5 mastere în finanţe-bănci. Problema e că numai la noi şi în state gen Burkina Fasso se pot întâmpla asemenea gen de afaceri.
--------------
În cazul meu, valoarea creditului de rambursat e acum de vreo 11.000 de euro. Mă îndoiesc că o garsonieră (fără niciun fel de îmbunătăţiri, doar plasată ceva mai în buricul târgului) în condiţiile actuale ale pieţii se poate vinde cu mai mult. La expertiza de acum 2 ani şi ceva (pentru stabilirea sultei) a ieşit undeva la 25.000. Să zicem că a fost subevaluată pentru preţurile de atunci, dar la câte locuinţe noi sunt acum pe toate reclamele, nu cred că mai dă nimeni nici jumate.
Aşa că o să-mi trag o cutie de carton şi-o să mă duc cu sclerozata în pădure.

Vorba lui John Wayne: Life's tough, but it's tougher when you're stupid!
Răspuns la discuția executare silitã fãrã ipotecã
Mulțumesc tuturor, profesioniști și neinițiați, care mi-au sărit în ajutor cu comentarii! Într-adevăr, dacă oricum banca îți poate lua casa, pe care nu ai ipotecat-o, în cazul meu, o sărăcie de garsonieră, obținută prin mijloace financiare proprii, pentru care m-am luptat 3 ani la partajul intentat de fosta soție și am plătit sultă, de aceea m-am și împrumutat la bănci... ce rost, ce logică și ce echitate mai constituie garanția cu bunuri imobile față de garanția cu buletinul sau obrazul?!... Nu am semnat contractul de credit cu giranți sau garanții imobiliare și evident, nefiind un om cu pregătire juridică, la fel ca și majoritatea zdrobitoare a semnatarilor unor astfel de hârțoage de îndatorare, nu am citit toată poliloghia cu fonturi cu corp de 6 sau chiar 4 puncte.

La momentul actual însă, sunt în imposibilitate de plată, am suferit 3 operații chirurgicale în 3 ani, ceea ce normal că a costat, soția mea (actuală, 31 de ani, casnică) este depistată de aproape un an cu scleroză multiplă, se află la al 2-lea puseu, este nevăzătoare în proporție de 50% cu ochiul drept și 30% la ochiul stâng, și cu toate drumurile și banii cheltuiți aiurea pe analize, internări și investigații, nu poate fi admisă în Programul național. Pentru că e prea bolnavă, dar prea tânără.

Nu mi-am cumpărat nici plasme, nici merțuri, nici măcar termopane sau parchet de banii împrumutați de la bancă. Totul s-a dus pe achitarea unor datorii mai vechi. Vreau doar să mor liniștit în casa mea, nu să trag sistemul financiar-bancar pe sfoară.

Lucrez de 23 de ani în mediu radioactiv și aș putea ieși la pensie oricând. Dar pensia aceea nu mi-ar ajunge nici de o incinerare totală.

Încă o dată, mulțumesc respectuos celor ce și-au sacrificat din timpul lor prețios pentru a-mi răspunde. De asemenea, aștept cu nerăbdare și alte opinii, de preferat, pe cele ale unor profesioniști sau pe cele bazate pe o cazuistică recentă.

Sănătate și putere!
Am contractat un credit în valută în vederea unei refinanţări a 2 credite în lei. Nu am depus ca garanţie locuinţa (ipotecă). Este posibil ca în cazul în care nu mai achit ratele să fiu executat silit inclusiv pe locuinţă (proprietate exclusivă)? Apreciez dacă se poate oferi un răspuns cât mai detaliat.
Mulţumesc.