avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate marius82

Activitate marius82

Hartia semnata poate sa fie si altceva in afara de dovada inmanarii citatiei?
Nu, parintii nu au aflat.
In acea citatie scrie: "In caz de neprezentare se vor apluca sanctiunile prevazute de art. 198 C.pr.pen.;"
Ce reprezinta aceste sanctiuni?
Daca ma duc singur sa dau acea declaratie o sa o pot da? O sa fie luata in calcul acea declaratie sau o sa fie egala cu 0 din cauza ca sunt minor si nu am venit cu tutorele?
Multumesc pentru raspunsuri.
In inregistrarea telefonica nu i-am spus doar ca sa ne vedem, nu s-au pronunatat cuvinte de genul drogui cannabis si alte sinonime dar din moment ce respectivul a fost prins acum cateva luni din cate stiu eu banuiesc ca au inceput sa asculte telefoanele si asa s-a ajuns la mine, cu intentia sa stranga probe. Nici macar nu e din bucuresti comisarul.
Da am recunoscut in fata comisarului ca am luat de la respictiva persoana si m-a pus sa semnez o hartie in care nu am idee ce a scris dar pe urma a rupt jumatate sau ceva de genu care constituie citatia care am primito, ca ma speriasem putin si nu m-am gandit sa citesc inainte sa semnez. De fapt acum realizez ca daca nu spuneam nimic si faceam pe prostul nu aveam ce sa patesc.
Am fost inregistrat telefonic cand am vorbit cu un traficant de droguri (cannabis) care a fost prins si am fost sunat de catre un comisar, m-a chemat la sectie am spus ca am luat de la el si mi-a dat o citatie in care scrie in calitate de invinuit in cauza privind detinere de droguri pentru consum propriu. Comisarul respectiv mi-a spus sa ma duc si sa dau o declaratie in care spun ca am cumparat cantitatea de, de la tipul respectiv cu suma de. Cu toate ca sunt minor comisarul a spus ca nu e nici o problema pot sa vin si singur sa dau declaratia si ca nu e nevoie sa afle parintii. Vreau niste sugestii pentru a scapa cat mai usor din aceasta problema. Mentionez ca este vorba de cantitate mica nu am antecedente penale si nu am fost prins cu nimic asupra mea si daca e nevoie pot sa afle si parintii.
Multumesc anticipat.