Mama decedata , singurul fiu. Unicul document al apartamentului este actul de separare a bunurilor/apartamentului din urma divortului cu tatal meu (si el decedat) care a renunta la aprtament in fav. mamei mele.
Care sunt caile legale ptr a avea un Certificat de Propietate.
va multumesc.
Idea cumparari sau a inchirieri vreau sa o folosesc in cazul in care voi fi nevoit (si cu siguranta voi fi) sa pun la punct anumiti vecini care folosesc geamul pe post de cos de gunoi.Iar cand va fi amenajata cum trebuie cu siguranta vor ridica pretentii.
Nu sunt impotriva folosirii de catre vecinii mei a gradinii respective daca si ei ar contribui la amenajarea sau mentinerea locului respectiv,dar...
Iar cu subsolul,fiind un apartament cu parter inalt as vrea sa amenajez subsolul intr-un demisol uz personal (anexa apartament,camere)...
Buna ziua.
Gradina aflata in fata apartamentului meu (parter) a fost intretinuta de noi de la construirea blocului,gradina este cu gard si nici un vecin nu a avut vreodata vreo pretentie la gradina respectiva.
Intrebarea mea este:
e posibil cumpararea sau inchirierea portiunii de gradina aflata in fata apartamentului meu.
De asemenea as vrea sa stiu daca e posibil inchirierea sau cumpararea partii de subsol de sub apartamentul meu,avind in vedere ca acea parte e libera de orice teava sau echipamente tehnice.
Va multumesc anticipat.