Daca nu acceptati ca pot exista si pareri diferite de a dvs. topicul se va inchide. Combateti ideile daca aveti argumente nu persoanele care posteaza.
Multumesc anticipat pentru intelegere.
Nu mai dati exemple din alte tari ca nu-i asa ,.....eu am trait mai bine de 10 ani pe continentul nord american,.
Probabil ati trait in ultimii ani acolo si nu stiti cate nenorociri s-au intamplat din cauza consumului de alcool inainte de a se urca la volan, cum se comporta "copii de bani gata" cand sunt la volan, cate vieti au luat si acum sunt in libertate la volanul altor bolizi cumparat de mamica si taticul...
Cate vieti au fost luate pe trecerile de pietoni in ultimul an stiti?
Cate vieti au fost luate din cauza vitezei excesive stiti?
vom sta la cheremul agentului de strada caruia i s-a parut c-am trecut pe rosu sau ne pandeste din boscheti ca n-am dat prioritate unui pieton
"unui pieton care traverseaza strada vorbiind la mobil",....
Datorita situatiei reale existente in trafic,a lipsei de civilizatie ,de aplicare a normelor de circulatie,in parte multe dintre prevederi sunt motivate
Chiar daca agentul va constata si va consemna,mai are obligatia sa si probeze acuzele
Sunt multe cazuri in care se constata si se consemneaza ca auto nr xyz a circulat cu viteza peste limita legala,iar in instanta institutia responsabila invoca o scuza prin care justifica lipsa probei ...
Daca nu stie nimeni de banii astia, copntractul se poate desfiinta de mostenitori cu destula usurinta. Dovada platii va avantajeaza pe dv. Va trebuie inscrisuri doveditoare, chitantele nu dovedesc faptul ca ati renovat casa altuia.
Si nu am inteles: mama dv., cea la care va referiti ca sta in casa respectiva, va este mama confiorm legii? Sau doar biologica?
Ati sarit cam sus! :D
Aceasta vanzare se prezuma donatie conform Codului civil si daca nu achitati pretul acum, usor e de intors actul de mostenitori. Trebuia sa faceti act atunci cand ati dat banii de reparatii; aveti vreun act de atunci? Dovezi de plata a lucrarilor?
Le puteti lasa pe numele mamei atata timp cat ea continua sa locuiasca in imobil fara probleme insa cu singura conditie ca aceste utilitati sa fie platite.
La vanzarea asta ii dati bani? Ca altfel, n-o sa prea stea in picioare.
nu puteti divorta decat prin instantanta, cum v-a spus colege. trebuie mandatat un avocat de catre sotie. pe urma puteti semna si tranzactie care sa fie confintinta de instanta. se poate rezolva, relativ rapid, 2-3 luni