avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters153080

Activitate ContSters153080

Admin a scris:

Daca nu acceptati ca pot exista si pareri diferite de a dvs. topicul se va inchide. Combateti ideile daca aveti argumente nu persoanele care posteaza.
Multumesc anticipat pentru intelegere.

eu accept multe sa stiti ,..., argumente ,..pai pana acum ce-am invocat aberatii ???...fiecare om cu parerile lui ,corect !!!!..., ceea ce nu inteleg este alt fapt,..., daca deranjez cu lucruri in clar inseamna ca meritam soarta care o avem si daca totusi nu-s bine inteles , VA ROG frumos SA-MI STERGETI ACEST TOPIC, este mult mai bine si n-are rost sa explic cum este tratat un contribuabil intr-o adevarata democratie !

multumesc si eu pentru intelegere !

thran a scris:

Nu mai dati exemple din alte tari ca nu-i asa ,.....eu am trait mai bine de 10 ani pe continentul nord american,.

Probabil ati trait in ultimii ani acolo si nu stiti cate nenorociri s-au intamplat din cauza consumului de alcool inainte de a se urca la volan, cum se comporta "copii de bani gata" cand sunt la volan, cate vieti au luat si acum sunt in libertate la volanul altor bolizi cumparat de mamica si taticul...
Cate vieti au fost luate pe trecerile de pietoni in ultimul an stiti?
Cate vieti au fost luate din cauza vitezei excesive stiti?

ultimii ani(din 2007) i-am trait din pacate in Romania , asa ca stiu ce vorbesc !

de ce nu pomeniti cine omoara pe treceri fara sa raspunda ,..., de ce nu sunteti obiectiv ??
EU VORBESC DE OMUL DE RAND SI NU DE SMECHERI , ok ????

cate vieti au fost luate pe trecerile de pietoni sau din cauza vitezei excesive , dvs stiti ????

de ce nu pomeniti si de infrastructura la pamant ,..., de ce nu se fac intai drumuri din banii investiti in aparate radar performante, masini Logan de 70000 de euro /buc ,...., si multe altele care vin doar impotriva contribuabilului si nu in ajutorul lui !

ynocentta a scris:

vom sta la cheremul agentului de strada caruia i s-a parut c-am trecut pe rosu sau ne pandeste din boscheti ca n-am dat prioritate unui pieton

"unui pieton care traverseaza strada vorbiind la mobil",....

Datorita situatiei reale existente in trafic,a lipsei de civilizatie ,de aplicare a normelor de circulatie,in parte multe dintre prevederi sunt motivate
Chiar daca agentul va constata si va consemna,mai are obligatia sa si probeze acuzele
Sunt multe cazuri in care se constata si se consemneaza ca auto nr xyz a circulat cu viteza peste limita legala,iar in instanta institutia responsabila invoca o scuza prin care justifica lipsa probei ...

PERFECT , VAD CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE ABERATII ,atunci votati cu DA ,..., cand acel agent (invocat de mine, ca sa nu zic militian) va proba pe bune si nepartinitor ,..., sunt de acord cu dvs. , pana una alta , acel agent de circulatie nu va face altceva decat planul "impus" de conducerea ministerului !
N-ATI VAZUT CATE ABUZURI SE FAC PE SOSELELE ROMANIEI DE SERVICIUL RUTIER ,...., AVEM SOSELE SI noi ne facem de cap ,..., sau cum ????

Buna ziua ,

Numele meu este Florian Stoica sunt din Galati si doresc sa va expun parerea mea personala in ceea ce priveste modificarile CODULUI RUTIER.
In primul rand va rog sa ma scuzati pentru "limbajul" mai acid folosit dar pur si simplu nu-mi vine sa cred ca in Romania europeana, Romania anului 2013, inca sunt metehne comuniste, concepte , mentalitati care numai de-o democratie reala nu tin.
ACUM PENTRU ORICE BETIV NOTORIU , CRIMINAL LA VOLAN DVS. GENERALIZATI SI DATI APA LA MOARA ORICARUI POLITIST CARE STA LA PANDA IN BOSCHETI ,....., dvs. d-nule Ponta nu inteleg de unde pana unde atata inversunare pe codul rutier si bagati toata lumea in "aceeasi oala" ??
SUNT DE ACORD CU INASPRIREA PENTRU BAUTURA LA VOLAN , VITEZA SUPERSONICA pe drumurile de 2 bani din Romania , dar credeti ca numai in Romania se intampla asa ceva ,.....ce credeti ca in alte tari se modifica codul rutier cum bate vantul sau dupa cum bugetul tarii este sau nu saracit ???

Sa trecem direct la subiect , deci aceasta propunere legislativa in primul rand trebuie sa fie dezbatuta in PARLAMENT si nu "bagata" cu forta pe gatul populatie prin Ordonanta de Urgenta ,...ce-i asa de urgent ,...AVEM DRUMURI (infrastructura) si noi incalcam legile voit sau aberant ???
Oare nu se poate vedea de la o posta prin aceste "propuneri legislative" se pot incuraja politistii CORUPTI , ca sa fie mai "exigenti si devotati" legilor ,...., sau credeti ca nu exista asa ceva in Romania ?
Pe scurt ,..., vom sta la cheremul agentului de strada caruia i s-a parut c-am trecut pe rosu sau ne pandeste din boscheti ca n-am dat prioritate unui pieton care vorbeste la telefon pe "zebra" ??? Ce vor face oamenii care depind de acel permis de conducere , care-si castiga cinstit painea, platesc taxe din aceasta meserie ,....., il "condamnati" 0.6-1-2 ani la foame ??!!

Domnilor care ati propus asemenea aberatii legislative , in ce tara traiti sau bine zis din ce tara proveniti,..., ce metalitate aveti domnilor ??? Credeti cumva ca posesorii ML-urilor,X-urilor,Q-urilor,...,etc. vor respecta aceste legi sau bine zis vor fi "sanctionati" ca omul de rand ,...., domnilor stiti foarte bine ca legile nu-s facute pentru smecheri ci doar pentru omul de rand , pentru contribuabilul care ar trebui sa se simta protejat si respectat in tara lui ,..., nu batjocorit !
Nu mai dati exemple din alte tari ca nu-i asa ,.....eu am trait mai bine de 10 ani pe continentul nord american,.....asa ceva NU EXISTA ACOLO , in inima democratiei SE RESPECTA CONTRIBUABILUL si nu se umileste , acolo s-au oferit intai conditii civilizate de trafic dar de cerut , NICIODATA nu s-au cerut ABERATII si asemenea PEDEPSE CRUNTE pentru cetateanul de rand.
Stiti de exemplu acolo pt. ce se suspenda permisul de conducere MAX. 3 luni ??? Acolo permisul este considerat o calificare in baza careia se pot exercita anumite job-uri , permisul se poate suspenda doar pentru bautura , droguri sau crima si asta doar in urma pierderii unei vieti,...ATAT !

FACETI SOSELE !

DATI-NE ALTERNATIVE SI DUPA AIA MODIFICATI CODUL RUTIER,OK ?!

VA ROG FRUMOS intr-un final ,..., respectati-ne daca vreti sa fiti respectati , respectati contribuabilii care va platesc salariile !

AVLIL a scris:

Daca nu stie nimeni de banii astia, copntractul se poate desfiinta de mostenitori cu destula usurinta. Dovada platii va avantajeaza pe dv. Va trebuie inscrisuri doveditoare, chitantele nu dovedesc faptul ca ati renovat casa altuia.

Si nu am inteles: mama dv., cea la care va referiti ca sta in casa respectiva, va este mama confiorm legii? Sau doar biologica?

nuuuu, tocmai asta este ,...nu e mama mea biologica ,...este mama vitrega , m-a crescut de la 10 ani(si NU MA POT PLANGE DE EA) ,...nu mai are copii, are doar frati si nepoti , DAR STITI CUM ESTE ,..., la o adik toti pot veni in fata notarului sa-si ceara parte ,..., iar eu n-am de gand sa-mi cumar "mostenirea de la tata si bunica mea pe banii mei !

AVLIL a scris:

Ati sarit cam sus! :D
Aceasta vanzare se prezuma donatie conform Codului civil si daca nu achitati pretul acum, usor e de intors actul de mostenitori. Trebuia sa faceti act atunci cand ati dat banii de reparatii; aveti vreun act de atunci? Dovezi de plata a lucrarilor?

daaa,...am sarit cam sus intrucat stiu cati bani am cheltuit !

SCUZE , O DOAMNA FRUMOASA CA DVS. nu merita asa ceva ,..., inca odata scuze !

Am un intreg dosar cu facturi si chitante de la constructia respectiva , dar m-am gandit ca nimeni nu va sti de banii astia atata timp cat vor fi specificati in actele de vanzare cumparare , ok ??!!

m13d a scris:

Le puteti lasa pe numele mamei atata timp cat ea continua sa locuiasca in imobil fara probleme insa cu singura conditie ca aceste utilitati sa fie platite.

daaa,..., va multumesc ,...ii voi oferi si "uzu fruct",adik dreptul de a locui si folosi casa in tot timpul vietii ei indiferent de starea sanatatii mele(zilele omului nu se stie ,...iar eu totusi o respect si-o vreau in siguranta indiferent de situatii)...asa ca toate vor fi in regula !

AVLIL a scris:

La vanzarea asta ii dati bani? Ca altfel, n-o sa prea stea in picioare.

nu inteleg ??!! i-am dat bani destui de multi anul trecut cand cadea casa pe ea si eu pe cheltuiala mea(credit bancar0 a trebuit s-o pun pe picioare !
ca sa va raspund la intrebare ,..., acum ii voi da 0 lei ,...fizic dar faptic anul trecut i-am oferit peste 60000 lei pt. o constructie noua (apartament cu o camera in continuarea casei vechi), ..., iar acesti bani vor fi consemnati in actul de vanzare care-l voi face acum !

Buna ziua ,

datorita unei situatii destul de complicate ,...actuala mea mama nu este cea naturala ,..., SUNT OBLIGAT SA FAC act de vanzare cumparare pe masa ei succesorala (5/8 din cea ramas de pe urma tatalui meu) , singurul act care ma pune la "adapost" vis-a-vis de terti mostenitori care pot aparea dupa moartea ei (surori, , frati , nepoti ,..etc),..., stiti cum este ?!
intrebarea mea ar fi , daca dupa acest act eu sunt in vreun fel obligat sa schimb titularul tuturor utilitatilor , intrucat eu n-am de gand sa vand in viitorul apropiat si-n plus de asta am de gand sa plec din tara pt. o perioada determinata si n-am timp de asemenea "alergaturi"
va multumesc !
av.antoanelageaman a scris:

nu puteti divorta decat prin instantanta, cum v-a spus colege. trebuie mandatat un avocat de catre sotie. pe urma puteti semna si tranzactie care sa fie confintinta de instanta. se poate rezolva, relativ rapid, 2-3 luni

revin , marti am de gand sa ma duc sa depun cererea de divort la judecatorie ,...., am inteles ca-i o cerere tip pe care o pot lua de la respectivul birou primiri acte !?
deci , doamna avocat :
-pot deschide eu actiunea de divort fara ca EX-sotia sa-si mandateze pe cineva ??
-se poate da divort si fara acordul ei ??!! efectiv nu mai suport jignirile si atitudinea ostila care-o are fata de mine , intrucat este in avantajul ei si dezavantajul meu!
-este un avantaj faptul ca nu-s copii minori in urma desfacerii casatoriei ?!
-pot cere daune materiale si umanitare ex-sotiei , intrucat MERITA, abandonandu-ma in tara bolnav iar acolo unde este deja "are pe cineva" ??!!
-actiunea de partaj se va face dupa desfacerea casatoriei pe cale notariala sau tot pe cale judecatoreasca ??

va multumesc , sarut mana !