buna! ma confrunt cu o mare problema. saptamana viitoare trebuie sa plec din tara cu fetita mea. tatal ei mi-a dat declaratia prin care isi da acordul de a pleca cu fetita in vacanta in aceasta declaratie este specificata tara si perioada pentru intreaga luna iunie, numele copilului si numele meu. nu sunt trecute pasapoartele cu numar, data eliberare, etc (am vazut un astfel de model pe net in care se cere asta) si nici scopul calatoriei sunt trecute doar CNP-urile si nu are timbru fiscal. are doar stampila notarului, semnatura si scrie "se declara autentic prezentul inscris". credeti ca voi avea probleme la trecerea frontierei? declaratie care o am eu e total diferita de modelele gasite pe net. oare sa fie valabila?
va multumesc anticipat pentru raspuns.
buna seara! ma confrunt cu o mare problema. saptamana viitoare trebuie sa plec din tara cu fetita mea. tatal ei mi-a dat declaratia prin care isi da acordul de a pleca cu fetita in vacanta in aceasta declaratie este specificata tara si perioada pentru intreaga luna iunie, numele copilului si numele meu. nu sunt trecute pasapoartele cu numar, data eliberare, etc (am vazut un astfel de model pe net in care se cere asta) sunt trecute doar CNP-urile si nu are timbru fiscal. are doar stampila notarului, semnatura si scrie "se declara autentic prezentul inscris". credeti ca voi avea probleme la trecerea frontierei? declaratie care o am eu e total diferita de modelele gasite pe net. oare sa fie valabila?
va multumesc anticipat pentru raspuns.