Deci, testul cu poligraful poate sa nu iasa ok, din cauza sprerieturilor?
nu are ce probe reale sa aduca, stiu foarte bine ce am facut, nu am pus mana sa iau acei bani.
acea persoana, poate sa faca dovada acelor bani poate mult prea usor, desi din prima zi cand a spus ca i-au disparut toti l-au intrebat poti sa demonstrezi ca existau? si ca sa ii gaseasca asupra mea nu are cum.
de ascultat tel, nu e legat de urmarire, ci doar din tel, dintr-un soft, instalat pe langa sistemul tel, e un tel mai performant. suspiciunea asta nu o am de acum ci de mai bine de un an, pt ca mi-a mai trantit in discutiile noastre, farame din ce vorbeam eu la tel, teroretic fara ca acea persoana sa stie. acum, ca e ascultat sau ca stie ce vorbesc, nu ma intereseaza, ca nu mi-e frica de lucrul acesta, numai ca e deplorabil ceea ce face. ce mi s-a parut suspect a fost ca mi-am schimbat tel, nr de tel. de 24 ore, am sunat doar 2 persoane de pe nr acela. si plus o a treia persoana, fata de care m-a acuzat. am vrut doar sa vad daca a mai vorbit ceva la adresa mea. bun! am sunat cu numar ascuns, la ora 15. intr-o ora si jumatate, cand am vrut sa sun iar, imi spunea "Contul prepay este blocat!" am fost la operatorul de telefonie si am intrebat ce s-a intamplat. mi-a spus o scuza mult prea ciudata ca sa fie adevarata. eu am cumparat acel sim nu mai mult de 48 de ore si activ a fost doar 20 de ore. acum astept sa vad daca imi da drumul la acel numar. coincidenta sau nu, ceva nu e bine! scuza pe care mi-a spus-o in momentul sesizarii mele e ca, au fost furate sau folosite in mod abuziv mai multe sim-uri si ca ei au creat un progam care blocheaza acele nr de tel, numai ca mai are si mici scapari si mai blocheaza si alte numere, care nu au nici o legatura. numarul meu era activ de de 20 de ore. ce li s-a parut suspect de l-au inchis? ca nu poate un program sa faca asa ceva, ci doar un operator de al lor.
in fine, sper sa fie doar o coincidenta! desi sunt prea multe lucruri care nu se leaga!
mie de ce mi-e frica e sa nu fabrice probe, pt ca e in stare. martori mincinosi, ca sa gaseasca banii cu amprentele mele, nu are nici intr-o mie de ani cum, pt ca nu poate. inregistrari iar nu are cum, pt ca si chiar daca avea camere, atata timp cat nu am pus mana, nu are ce sa filmeze. eu tind sa cred ca tot scandalul acesta e pus la punct de cel putin 2 sapt inainte sa ma acuze, pt ca am incercat sa imi aduc aminte ce s-a intamplat. de chemata nu m-a chemat nimeni la politie, n-am primit nici o citatie, nici macar sa ma sune cineva. am un mare semn de intrebare daca chiar ii lipsesc acei bani, daca e real ceea ce sustine.
dovezi nu am, pt ca totul s-a vb la tel.
acum intrebarea este, inregistrari ale convorbirilor nu am, dar pot sa aduc 2 persoane fata de care a vorbit la adresa mea, incriminindu-ma pe mine. sunt probe? cand ma suna, incepeam sa plang si nu am mai inregistrat nimic.
e pt prima data cand trec prin asa ceva si cat am incercat sa fiu de corecta in viata mea, niciodata nu am avut probleme si am spus ca si acum nu am cum sa am probleme, atata timp cat am fost corecta, dar vad ca nu e de ajuns.
persoana respectiva care ma acuza pe mine, a facut sau cel putin asa sustine ca mi-a facut plangere penala ca am furat, luat <nici eu nu stiu ce sa mai cred> problema care este ca acea persoana m-a sunat si mi-a spus maine dim la ora 8 sa fii la politie sa dai declaratie, de atunci au trecut ceva zile, a inceput sa ma sune si sa imi vorbesca urat, sa ma ameninte, sa recunosc ca eu am luat banii, ma provoaca, cred ca sa par eu vinovata. i-am spus de nenumarate ori ca nu am luat eu si de ce as face lucrul acesta? acum deja s-a ajuns la amenintari grave, a inceput sa imi fie frica, dar nu l-a modul ca sunt eu ma simt vinovata, ci pentru ca imi tot urla la tel ca daca stiu eu cine e, ce face, ca e o persoana importanta.
precizez ca tel imi e ascultat, de ce mai mult timp, numai ca de cateva zile, lucrurile parca au luat-o razna. cand sun pe cineva si vb despre ce s-a intamplat.... poc, ma suna si ma ameninta ca imi face, ca drege.... poate sa aduca doveni false? poate sa faca o inscenare?
dovezi concludente nu are cum sa aduca, chiar daca sustine ca m-a vazut pe camera, nu avea cum pt ca nu am pus mana sa iau acei bani. eu nu pot sa demonstrez ca nu am facut, dar stiu ca minte, pe mine ce m-a speriat e faptul ca o spune cu asa convingere, incat cred ca poate sa ajunga sa le fabrice.
a spus ca s-a luat amprente, de unde nu stiu, in acel loc unde sustine ca tinea banii, eu am umblat mult prea putin, si desi i-am vazut acum mult timp, nu am pus mana.
pe mine ce ma nelinisteste e faptul ca daca se ajunge la proces, sau la ceva de genul, cum poate sa ma gaseasca vinovata atata timp cat nu am luat nimic, dar acea persoana se inversuneaza sa demonstreza ca eu i-am luat. poate sa fabrice dovezi false?
eu vreu sa fac testul cu poligraful, e concludent? in ultimile zile am trecut pt clipe de panica si chiar a inceput sa imi fie frica de acea persoana.
acum intrebarea e daca chiar i-au disparut banii aceia pe care ii sustine ca ii avea in casa, daca politia nu-i gaseste, dar se da o sentinta si ma gaseste nevinovata, acea persoana mai poate face alte anchete, plangeri?
are voie sa ma sune si sa ma ameninte? si sa ma tracaseze ca sa ma aduca intr-o stare de disperare? cum pot legal sa il opresc?
Poate cineva sa ma lamureasca in legatura cu o problema. O persoana a spus ca mi-a facut plangere penala la politie, pretinzand ca ii lipsesc din casa o suma de bani, acuzandu-ma ca eu i-am luat banii. cum pot sa aflu daca chiar exista acea plangere, ma duc eu personal la sectia respectiva? Intreb de ce? Numele persoanei respective?
Si pt faptul ca ma suna si ma ameninta si imi vorbeste foarte urat, eu pot sa ii fac plangere la politie, chiar daca nu am martori. ma suna doar noaptea. cum pot sa dovedesc? sau trebuie dovezi? acum nu ma mai acuza, chiar spune ca eu i-am luat.
a afirmat lucrul acesta fata de mai multe persoane.
ce pot sa fac?
ca sa vad daca exista acea plangere, cum pot sa dau declaratie, trebuie sa accept sa imi vina acasa citatie sau ma duc eu? intreb de ce? si cum pot sa scap de amenintari?
va rog mult de tot, daca poate sa ma lamureasca cineva....