avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate andredani

Activitate andredani

Laura Ciobeica a scris:

Procura trebuie facuta ori la un la un notar care sa o si apostileze ori la consulat (depinde de tara in care sunteti), apoi poate fi tradusa de un traducator autorizat aici, legalizata, si folosita de cumparatorul turmentat in Romania.
Felicitari pentru bunatatea de care dati dovada si sper sa aveti multa rabdare pentru infaptuirea acestui act de bunavointa!
L.C.

Eu sunt in Italia nu stiu sigur daca merge dar am sa ma interesez...chestia e ca nu am cum sa ajung pana la ambasada si ma intrebam daca poate fii facuta de un notar...si daca politia romana o accepta:O
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Pentru juristi era clar de la inceput.Sa ne spuneti si noua cat va costa notarul in Italia.

intre 70si 120 euro ma costa!#-o
oki am inteles....multumesc frumos o zi buna!
Multumesc frumos ptr. raspunsuri...dar nu am inima asa de rea..am hotarat sa-i ajutam..dar nu avem cum sa jungem la abasada ptr a face procura..alta modalitate nu exista??:">
:"> nu am inteles prea multe dar oricum multumesc ptr. disponibilitate:">
pute-ti fii mai explicit...cei din romania ar putea merge la un notar sa faca o imputernicire apoi sa o trimita prin recomandata postala eu sa o completez traduc si apostilez la un notar aici in italia?
buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ?
multumesc frumos pentrul raspunsuri,am uitat sa scriu ca masina a fost radiata..deci sotul nu mai are nici o treaba......cumparatorul avea tot ceea ce-i trebuia ca sa inainteze spre inmatriculare etc......dar nu a facut-o iar acum nu mai poate scoate certificatul masinii fara sotul meu ,deoarece timpul a expirat(3ani) si chiar nu stiu cum se procedeaza in Ro!
buna ziua,am o problema la care asi dori sa gasesc rezolvarea cat mai repede posibil!In urma cu 3 ani sotul meu a vandut masina,a fost la RAR cu cel care urma sa cumpere masina......au facut contractu de vanzare cumparare..etc...totul ok....noul proprietar avea la dispozitie intre 30 si 60 zile pentru a schimba numele pe certificatul masinii,insa nu a facut-o!!
Acum dupa atata timp cei de la politie nu vor sa-i mai dea certificatul masinii.si l-au consiliat pe noul proprietar sa-l dea in judecata pe vechiul proprietar(sotul)..pentru ce nici eu nu inteleg!!:">
Ma poate ajuta careva??un sfat cu ceea ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat!
p.s.
problema mai e una ca noi nu suntem in Romania!