avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge la ambasada...solutii?

buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:09, 29 Iunie 2010
buna ziua .
daca nu puteti ajunge la consulat, se poate face procura si la notariat .
dar va trebui apostilata ulterior.
pute-ti fii mai explicit...cei din romania ar putea merge la un notar sa faca o imputernicire apoi sa o trimita prin recomandata postala eu sa o completez traduc si apostilez la un notar aici in italia?
dvs. mergeti la un notar din italia si faceti procura prin care mandatati un tert .
ulterior procura se va apostila.
:"> nu am inteles prea multe dar oricum multumesc ptr. disponibilitate:">
ce fel de procura trebuie sa incheiati?
mergeti la un notar in italia si dati procura acolo.
ulterior aceasta procura se apostileaza, tot in italia.
o veti trimite in tara unde se va traduce si se va folosi de catre mandatar.

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Cum trimit o procura din strainatate? florentinanicoleta florentinanicoleta eu sunt in italia iar fratele meu are nevoie de o procura prin care sa se poata ocupa de succcesiunea apartamentului parintilor nostri.mama a murit in 2002 iar ... (vezi toată discuția)