avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum trimit o procura din strainatate?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum trimit o procura din strainatate?

eu sunt in italia iar fratele meu are nevoie de o procura prin care sa se poata ocupa de succcesiunea apartamentului parintilor nostri.mama a murit in 2002 iar tata anul asta in august.unde trebuie sa merg?la ambasada la consulat la vreun notar?dak reusesc sa o fac odata trimisa se ocupa el sa o traduca si sa o legalizeze dar cum o fac eu aici?si...se poate ca procura asta sa cuprinda tot?adica sa specifice ca fratele meu se poate ocupa de tot in numele meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 5 Decembrie 2011
Procura o uteti face atat la ambasada/consulat cat si la un notar.
Insa, daca o faceti la Ambasada va fi in lb. romana pe cand la notar va fi in italiana si va trebui apostilata.
deci imi recomadati sa o fac la ambasada.si poate cuprinde tot?adica fratele meu se poate ocupa de orice in numele meu?sau doar de succesiune?
In cuprinsul procurii se pot trece toate actele pe care le poate incheia in numele dvs, fratele ...
De procura asta are nevoie fratele si la notar si pe la primarie.. notarii nostri stiu ce trebuie sa cuprinda exact aceasta procura, asa ca puteti proceda si altfel.. fratele sa mearga la notarul unde se va dezbate succesiunea si acela sa-i compuna una cum trebuie sa fie ( fratele sa stie datele dvs) , apoi s-o traduca de la noi ca e mai ieftin in italiana si dvs doar sa mergeti s-o semnati in fata unui notar acolo. Apoi se apostileaza. Costurile sunt aceleasi, dar stiti ca va puteti folosi de ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imputernicesc prin procura dar nu pot ajunge la ambasada...solutii? andredani andredani buna ziua ,a-si a vea o intrebare ,este posibil sa imputernicesc pe cineva din romania ,eu fiind in italia, dar neavand posibilitatea de a ajunge la ambasada ? (vezi toată discuția)
Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Legalizare procurã specialã în spania ciprianism ciprianism Buna ziua, am o intrebare legata de legalizarea unei procure speciala in Spania, mai exact o imputernicire a unui frate care este in spania catre un frate ... (vezi toată discuția)