eu sunt in italia iar fratele meu are nevoie de o procura prin care sa se poata ocupa de succcesiunea apartamentului parintilor nostri.mama a murit in 2002 iar tata anul asta in august.unde trebuie sa merg?la ambasada la consulat la vreun notar?dak reusesc sa o fac odata trimisa se ocupa el sa o traduca si sa o legalizeze dar cum o fac eu aici?si...se poate ca procura asta sa cuprinda tot?adica sa specifice ca fratele meu se poate ocupa de tot in numele meu?
Procura o uteti face atat la ambasada/consulat cat si la un notar.
Insa, daca o faceti la Ambasada va fi in lb. romana pe cand la notar va fi in italiana si va trebui apostilata.
De procura asta are nevoie fratele si la notar si pe la primarie.. notarii nostri stiu ce trebuie sa cuprinda exact aceasta procura, asa ca puteti proceda si altfel.. fratele sa mearga la notarul unde se va dezbate succesiunea si acela sa-i compuna una cum trebuie sa fie ( fratele sa stie datele dvs) , apoi s-o traduca de la noi ca e mai ieftin in italiana si dvs doar sa mergeti s-o semnati in fata unui notar acolo. Apoi se apostileaza. Costurile sunt aceleasi, dar stiti ca va puteti folosi de ea