avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Legalizare procurã specialã în Spania
Discuție deschisă în Traduceri

Legalizare procurã specialã în Spania

Buna ziua, am o intrebare legata de legalizarea unei procure speciala in Spania, mai exact o imputernicire a unui frate care este in spania catre un frate care se afla in tara si care are nevoie de o imputernicire pentru a-l reprezenta la o succesiune.
Intrebarea este daca legalizarea e facuta la un notar roman in Spania, deci nu va mai fi nevoita sa o traduca in spaniola si apoi in romana, mai trebuie notarul de acolo sa puna apostila sau sa faca altceva ? Este mai usor sa mearga la consulat, sau dureaza prea mult ?

Daca cineva mai avizat are un raspuns ii multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:17, 2 Mai 2012
Notar roman in Spania ...cam greu....

Fie merge la un notar de acolo Si apoi o apostileaza, fie merge la Consulat si o face direct in limba romana si nu mai trebuie apostila. Astea sunt variantele
Cel mai bine este sa mearga la ambasada ori consulat, ce are mai aproape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Cum trimit o procura din strainatate? florentinanicoleta florentinanicoleta eu sunt in italia iar fratele meu are nevoie de o procura prin care sa se poata ocupa de succcesiunea apartamentului parintilor nostri.mama a murit in 2002 iar ... (vezi toată discuția)
Procura din strainatate Nearlygoods Nearlygoods Asi dori si eu sa stiu daca plec cu tatal in spania iar mama este acolo poate face procura prin notar? si daca da cum pune apostila din cate stiu trebuie ... (vezi toată discuția)