avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura din strainatate

Asi dori si eu sa stiu daca plec cu tatal in spania iar mama este acolo poate face procura prin notar? si daca da cum pune apostila din cate stiu trebuie Apostila de la Haga ca sa fie buna sa nu ma intoarca la vama si unde (sa o legalizeze) sper ca nu trebuie neaparat prin Consulatul Spaniei la ambasada asa scap mai repede va rog niste informatii daca ar putea sa o faca mama prin notar si cum? iar daca merge prin notar cand mi-o trimite in tara aici (RO)eu trebuie sa o traduc si sa i pun apostila? sau cum astept raspuns multumesc. PS am varsta de 16 ani
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:21, 19 August 2011
De ce sa nu faca acea procura prin Consulatul Romaniei din Spania? .... in asa fel , nu mai aveti nevoie de traducerea procurii facute la un notar spaniol.
ia mult timp prin consulatul spaniei la ambasada asa doreste sa o faca prin notar , de exemplu : da declaratia notaru pune apostila o trimite in romania eu o traduc o legalizez si gata nu? ce doresc eu sa stiu e daca se poate face si prin notar ca la ambasada, din cate stiu sau am auzit nu toti notarii publici pot pune apostila
Notarii nu pun apostlila. In Romania se ocupa Camerele Notarilor publici pt apostilari si supralegalizari ale inscrisurilor notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor Nearlygoods Nearlygoods Salut asi dori sa plec in spania insotit de tata mama este acolo din cate stiu trebuie sa imi trimita procura de acolo aici asi dori sa stiu daca poate face ... (vezi toată discuția)
Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)