avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate anda g

Activitate anda g

Multumesc!
Buna seara!As vrea sa stiu daca in timpul casatorie am primit un apartament de la o bunica,am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de ingrijire insa in contract este specificat faptul ca daca bunica se razgandeste,trebuie sa ma despagubeasca cu o suma de bani .Daca divortez inainte de decesul bunicii,sotul are drept la bunul acesta? Este si el trecut in contract!Multumesc!
multumesc mult de tot bafta,si astept un rasp din partea ta!
da scuze am fost plecata am fost la rezolutii si m-a trimis la ghiseul 2 mi-am ridicat permisul.fara amenda puncte ,iti urez bafta si poate ma anunti si pe mine cand il iei!
Da am fost azi,si mi-a spus sa ma duc maine la rezolutii,cu copia dovezii buletinul si NUP.au program doar marti si joi,iti spun maine ce am facut!
Nu am mai facut nimic! am asteptat ,m-am dus la registratura am aflat cine instrumenteaza dosarul meu,si urma sa ma duc in audienta.Bafta!
Buna seara,astazi am primit acasa NUP de la procuror! Ma duc maine sa vad daca imi restituie permisul,va multumesc din suflet pt sfaturile DVS ,mi-au fost de folos sper sa il iau! Multumesc!
Am sa fac si acest memoriu,va multumesc mult de tot!
Va multumsc pentru ajutorul acordat,o sa mai astept,pana acum numai cu dovada am circulat,am intalnit cazuri asemanatoare care asteptau de 1 an si 7 luni acel NUP,sper sa nu astept si eu la fel. Va multumesc!
In martie am avut un mic accident cu masina,am dat cu spatele si am lovit o batrana,nu a avut nevoie de ingriji medicale decat 3 zile a mers la politie a dat declaratie ca nu are nici o pretentie ,dosarul a plecat la procuror pt solutionare,tot de la politie mi s-a spus sa astept acasa NUP de la procuror dupa care sa im rirdic permisul,si astept de 2 luni,dovezi imi dau cum au ei timp,ce pot sa fac sa termin mai repede?sa fac plangere la procuror pt solutionare(am inteles ca trebuie sa imi dea rasp in 20 zile),sau cum as putea sa procedez?

Multumesc!