dupa accident am incercat sa-ii scot din masina , nu am fugit , nu am baut nimic adica alcol test este 0 (zero)... o sa mai incerc tot posibilitatea mea ca sa ia inapoi plangere care au pus. Va multumesc
da ajut organele de urmarire penala printr-o atitudine sincera, pentru vatmare corporala din culpa au pus palangere, eu incerc sa intalnesc cu ei ca sa ii ajut cu banii, dar ei nu vor nimic de la mine si imi spune ca ei vor de la asigurare. Am hotarat sa pun banii la CEC bank in numele lor .
Va multumesc dl avocat.
avocatul meu tot spune cu suspendare. inca dosarul este la cercetat, nu am voie sa ies din tara, fiecare marti ma prezint in polita, si tot ajut ce pot pentru terminare dosarul. nu am nimeni in romania. am venit sa studiez dar vedeti ca am patit asa ceva. Safatul dvs a fost un sprijin pentru mine. Multumesc frumos.
Buna seara , va rog sa-mi ajutati cu sfatul dvs. Sunt strain si student. Am facut un accident rutier. sunt vinovat ca nu am dat prioritate si la expertiza a iesit ca sunt vinovat. eu aveam voie sa fac stanga dar nu am dat prioritate la masina care venea. in accident exsita 2 ucidere din culpa si 1 vatamare corporale.
Va rog sa-mi spuneti cum va termina procesul ? ce ma asteapta , inchisoare sau cu suspendare ?