Stiu ca se pot informa si sunt mari sanse sa o faca la fiecare in parte.
In momentul de fata eu ma incadrez aici : "...să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni" , daca as primi amenda ar insemna ca nu mai sunt in curs de judecata si ca nu ar mai fi nici o problema. Gresesc?
Buna ziua. In decembrie 2009 am vrut sa sustrag dintr-un supermarchet 2 obiecte in valoare totala de 20ron, am fost vazut pe camerele de supraveghere si condus intr-o camera pentru perchezitie. A fost chemat un agent de politie cu care am fost la sectie pentru a da declaratie cu cele intamplate.Acolo mi s-a spus ca prin luna martie o sa-mi vina prin prin posta o amenda administrativa si ca aceasta nu va aparea in cazier, insa pana acum nu am primit nimic.
Eu as dori sa ma inscriu la scoala de subofiteri pompieri , iar una din conditiile de inscriere este : "să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea".
Intrebarea mea este : ma afecteaza cu ceva prostia care am facut-o in decembrie tinand cont ca inca nu am primit amenda administrativa?