avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Activitate Anastasia Cristiana

Activitate Anastasia Cristiana

Răspuns la discuția Preaviz
Concediere colectiva multinationala. Ma duc la servici zilnic pentru 4 ore, dar lucrez cate 8-10 ore.
Discuție Preaviz
Sunt in preaviz. Stau cate 8 ore. Stiu ca in aceasta perioada ar trebui sa stau decat 4 ore conform Deciziei primite. In lege este obligatoriu sa lucrez in cele 4 ore sau sa fiu numai prezenta ? ( am pus aceasta intrebare deoarece am inceput sa stau 10 ore la servici pentru ca volumul de lucrari este mare).
multumesc
Mentionez ca in Notificare este specificat: 6 salarii brute. Intrebarea mea este daca pot sa fac un inscris prin care sa invoc ca am lucrat de cand a luat fiinta compania cu devotament si loialitate primind chiar si o diploma in acest sens.
Exista o lege care sa-mi permita sa primesc mai mult de 6 salarii compensatorii? Invocand cele mai de sus si vechimea de 8 ani in aceeasi companie.
Multumesc, astept raspuns.
Ieri am semnat un tabel prin care am luat la cunostiinta ca am primit Notificare.Daca compania nu are CCM la nivel de unit. sau grup de unit.(m-am informat ieri la HR),in aceasta situatie mai pot negocia?
unde anume este prevazut? "daca pt toti sunt 6 salarii si eu sa primesc la fel.Sunt angajati cu o vechime de 3 luni in companie. De ce sa beneficieze de aceleasi drepturi cu cei vechi?Am auzit ca intr-o asemenea situatie poti negocia.Unde pot sa ma documentez?
Multumesc,
Avem Contract colectiv de munca aplicabil la nivelul Ramurii Comert pe/2010.In notificare specifica:"Compensatii banesti conf...cele de mai sus" 6 salarii de baza lunare brute.Am o vechime de 8 ani in aceasta companie. Pot solicita mai mult de 6 salarii?Cum procedez?Am sanse ?
Multumesc