Eu, probabil, sunt cealalata masina. Tot in acea alveola, tot pe 15.06.2010, tot cu numar de BZ, tot 650 RON. Urmeaza maine sa ma duc pentru PV de la Udriste...
Referitor la intrebarile tale:
1. nu cred ca are cum sa fie folosit ca argument in a nu fi sanctionat;
2. idem;
3. "parte carosabila – portiunea din platforma drumului destinata circulatiei vehiculelor. Un drum poate cuprinde mai multe parti carosabile complet separate una de cealalta printr-o zona despartitoare sau prin diferenta de nivel;" - deci probabil ca se considera parte carosabila;
4. chestia cu "obstacolul" e foarte interpretabila, si eu am inteles ca a fost scoasa din varianta de oug 195/2002
republicat, acum fiind asa: "art 64. Poliţia rutieră poate dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă." deci au scos partea cu obstacol.
5. eu ma gandesc in a gasi un avocat care sa ma ajute pentru a contesta PV + recuperarea banilor din ridicare, pe unul din doua motive:
a) daca se sustine ce am intrebat la
www.avocatnet.ro/content/for... ;
b) daca se poate sustine ca procesul de ridicare este unul ilegal; am inteles ca ar lipsi ceva din legislatie (de exemplu, publicarea in Monitorul Oficial, ceva in acest gen), incat oricine ar da in judecata ar avea castig de cauza.
Daca se ofera un avocat care sa sustina cauza a) sau b), il rog sa ma contacteze.