avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate dan1969

Activitate dan1969

Multumesc pentru raspuns ... in cazul acesta, cu peste 150 de zile de spitalizare (cum banuiesc ca mi-a dat IML) deci posibila incadrare a faptei la vatamare corporala grava, mai poate interveni prescrierea faptei ? Si daca da, cand si din ce motiv ? Ca eu ma implic cat pot in acest caz, problema e ca nu sunt transportabil, sunt imobilizat la pat ...
Buna ziua

Acum 2 ani am fost victima unui accident de circulatie. Am avut 85 zile de spitalizare si am dat declaratie la Politie in care m-am constituit parte civila. In acesti 2 ani starea mea de sanatate s-a agravat, necesitand o noua internare in spital pentru efectuarea unei interventii chirurgicale. Am solicitat Politiei o noua trimitere la IML pentru actualizarea zilelor de spitalizare si asta este cam tot ce am reusit sa fac in acest dosar. Marea problema este ca autorul accidentului nu doreste sa plateasca expertiza tehnica iar Politia m-a intrebat daca doresc s-o platesc eu. Nu mi se pare normal in calitate de victima sa platesc asa ceva si am solicitat sa se faca o expertiza din oficiu. Nu cred ca voi avea obiectiuni asupra expertizei accidentului deoarece situatia este clara, am fost lovit pe trecerea de pietoni.
Intrebarea mea este de ce Politia in acesti 2 ani nu a dispus efectuarea expertizei iar cand am solicitat expertiza din oficiu mi s-a spus ca "nu sunt bani" si ca va mai dura inca 2-3 ani. Eu banuiesc incercarea de tergiversare a dosarului si ajungerea in situatia de prescriere a faptei vinovatului.

Ce ma sfatuiti sa fac ? Pot reclama aceasta la CEDO ?

Va multumesc, cu respect

Dan