avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Activitate dana64

Activitate dana64

Răspuns la discuția pensie de intretinere copil major
Va multumesc, doamnelor. Asa voi face, adica fiica-mea
va multumesc foarte mult. Voi opta pentru varianta dvs, dar mi-e teama de eroare procedurala. Daca eu depun maine respectiva cerere la registratura judecatoriei sect 4, nu este prea tarziu? Sau sa se prezinte pur si simplu fata la infatisare si sa ceara un termen mai indelungat pentru judecata (nu a gasit aparator de exemplu)
va multumesc foarte mult. revin cu intrebarea: cererea respectiva poate fi cuprinsa in intampinare?
cererea de preschimbare a termenului de judecata poate fi cuprinsa in intampinare?sau este o actiune separata?
citatia a sosit in 24.05.2010 iar termenul este in 25.06.2010
Tatal fiicei mele, studenta in ultimul an, a intentat actiune pentru sistarea pensiei de intretinere pe motiv ca aceasta(21 ani) va termina facultatea la 1 iulie. Justifica acest lucru prin faptul ca actiunea trebuie inaintata cu 60 zile inainte de terminarea scolii de catre copil.Tot in iulie fata va da examenul de masterat . Poate tatal sa obtina sistarea pensiei pana in momentul in care fata va dovedi din nou ca este studenta? Adica la cateva zile de la prima infatisare?