avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Tudor60

Activitate Tudor60

Nu am gasit un alt titlu desi mai potrivit ar fi fost: victima colaterala un urma partajului concubinilor. Va adresez cateva intrebari in speranta ca imi veti putea raspunde, sau eventual indruma spre o alta sursa unde m-as putea informa. Sunt unicul proprietar al unei case in care a locuit si fratele meu. Acum un an acesta si-a adus in locuinta concubina care a considerat ca pentru confortul personal sa modernizeze o camara cu destinatia de baie (adica wc si dus). Personal nu am fost de acord pt ca nu-mi doream ca aceasta situatie sa continue, dar la insistentele fratelui meu nu am mai comentat. Dupa cateva luni am avut discutii aprinse pt ca eu n-am vrut sa vand casa. In urma discutiilor ei au plecat, iar acum ea m-a dat in judecata pentru a-si recupera banii investiti desi n-a fortat-o si nici nu i-a cerut nimeni sa faca acele imbunatatiti. Fratele meu cu care pastrez legatura nu ma poate ajuta, iar eu cred ca acea persoana, stiind ca nu am bani, doreste sa ma execute silit si sa ma forteze sa vand. Apelez la dvs pt ca eu nu am nici un venit decat ceea ce muncesc vara, pe la diverse persoane. Astept de la dvs un sfat cat de mic. Multumesc