avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters153641

Activitate ContSters153641

Răspuns la discuția contul 455 conturi-asociatii
Din cate am inteles de la fililiala Timis ONRC , este diferit in toata tara . La cei din Timis se desemneaza un expert de catre ei . In 4 zile ma vor suna si imi spun ce expert am primit , daca nu imi convine pretul iarasi depun cerere si inca 50 lei si iara astept .Ideea este ca am auzit de sume exorbitante pt aceasta majorare !?!?!?!?
Ar fi ok daca ar fi pana in 700 - 900 lei ...
Stie cineva la cat ma poate ajunge un expert desemnat de ONRC ?
Este nevoie de contract de imprumut pe acei bani ? Dar de expert contabil pt marire ? -- A sa m-i s-a spus in mare la ORC azi dar doamna nu stia sigur ..?!!?!?!??
Inca nu e incheiat bilantul pe 2010 pt ca noi lucram pe extern se poate face marirea de capital acum ? sau nu conteaza cand ( in timpul anului ) ?
Dupa ce modific capitalul trebuie modificat si statutul ?
Ok ! Va multumesc tare mult de ajutor !!!
O seara placuta !
Sunt banii mei !! Va multumesc tare mult ! Luni , la ORC -Timisoara :)) sunt prezent de dimineata :)) Maine voi face o nota contabiila impreuna cu contabila si o decizie AGA ? am inteles ca asa se cere ?! Din intamplare stiti cumva cam cat ma costa aceasta operatie": de mutare a acestei sume sus la capitaluri ?
DA ! sunt banii cu care am contribuit ! trebuie sa platesc impozit pt ai urca" sus la 101 ?
De cand este cu impozit? Sau asa a fost tot timpul ?
si cu ce acte sa ma duc la orc ? Va rog ?
trebuie sa platesc cash la ORC impozit pt acest "transfer " ? eu am la 4551 un miliard jumate ..... :|