avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contul 455 conturi-asociatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contul 455 conturi-asociatii

Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551 sus la 101 la capital ?Prin registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma prezint acolo ?Ma poate ajuta cineva cu un AGA ?
Va rog ... !?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters153641 , utilizator 16:18, 9 Martie 2011
Da, suma se poate ridica de catre asociat(i), platiti 16% impozit si o "transferati" in capital social subscris si varsat (1012)

mc
trebuie sa platesc cash la ORC impozit pt acest "transfer " ? eu am la 4551 un miliard jumate ..... :|
Da, la trezoreria de care apartineti.
si cu ce acte sa ma duc la orc ? Va rog ?
De cand este cu impozit? Sau asa a fost tot timpul ?

Alte discuții în legătură

Marire capital social negut_dorina negut_dorina buna seara , am si eu o intrebare .profitul obtinut in anul 2011 l-am repartizat in dividende s-a platit impozit pe dividende 16% pot sa repartizez dividendele ... (vezi toată discuția)
Majorare de capital social carmen toader carmen toader Buna ziua Se doreste majorarea capitalului social la o S.R.L cu banii din casa . Atentie banii nu exista faptic, ce e de facut in situatia asta. Va ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl ruxandra stef ruxandra stef Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se ... (vezi toată discuția)