avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contul 455 conturi-asociatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contul 455 conturi-asociatii

Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551 sus la 101 la capital ?Prin registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma prezint acolo ?Ma poate ajuta cineva cu un AGA ?
Va rog ... !?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters153641 , utilizator 16:18, 9 Martie 2011
Pt majorarea capitalului social din imprumuturi asociati trebuie o expertiza contabila care sa certifice ca acele sume sint corecte, certe si conforme cu realitatea. Expertul contabil nu trebuie sa fie desemnat de ONRC, puteti alege orice expert contabil doriti dvoastra.
Din cate am inteles de la fililiala Timis ONRC , este diferit in toata tara . La cei din Timis se desemneaza un expert de catre ei . In 4 zile ma vor suna si imi spun ce expert am primit , daca nu imi convine pretul iarasi depun cerere si inca 50 lei si iara astept .Ideea este ca am auzit de sume exorbitante pt aceasta majorare !?!?!?!?
Ar fi ok daca ar fi pana in 700 - 900 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire capital social negut_dorina negut_dorina buna seara , am si eu o intrebare .profitul obtinut in anul 2011 l-am repartizat in dividende s-a platit impozit pe dividende 16% pot sa repartizez dividendele ... (vezi toată discuția)
Majorare de capital social carmen toader carmen toader Buna ziua Se doreste majorarea capitalului social la o S.R.L cu banii din casa . Atentie banii nu exista faptic, ce e de facut in situatia asta. Va ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl ruxandra stef ruxandra stef Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se ... (vezi toată discuția)