avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Majorare de capital social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Majorare de capital social

Buna ziua
Se doreste majorarea capitalului social la o S.R.L cu banii din casa . Atentie banii nu exista faptic, ce e de facut in situatia asta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:31, 7 Mai 2010
Daca banii sunt "plus de caserie" ii inregistrati pe "alte venituri", vor genera profit suplimentar pe care-l veti repartiza la apobarea Stuatiilor financiare anuale in AGA, dupa ce calculati obligatiile aferente (impozit pe profit, rezerva legala, impozit pe dividende).

Succes!
Marirea cap social nu se poate face cu banii din casa !
Se poate marii capitalul cu profitul nerepartizat sau cu imprumuturile asociatilor cont 4551

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul 455 conturi-asociatii ContSters153641 ContSters153641 Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551 sus la 101 la capital ?Prin registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Profit nerepartizat 2009 vioconta vioconta Nu am repartizat profitul aferent anului 2009, la o SC, SRL. 1)CAT TIMP POT STA CU ACEL PROFIT NEREPARTIZAT IN SOLD?????(este legal?) 2)as putea sa majorez ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile alocare dividende din profitul anului 2013 irinuka2005 irinuka2005 Firma infiintata in 2013 microintreprindere,la sf anului realizeaza profit 50000 ron.Capital social 400 ron. Va rog sa mi spuneti: Nota de repartizare pe ... (vezi toată discuția)