avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contul 455 conturi-asociatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contul 455 conturi-asociatii

Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551 sus la 101 la capital ?Prin registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma prezint acolo ?Ma poate ajuta cineva cu un AGA ?
Va rog ... !?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters153641 , utilizator 16:18, 9 Martie 2011
porcius1 a scris:
si cu ce acte sa ma duc la orc ? Va rog ?

Buna seara,

Gasiti aici toate documentele de care aveti nevoie pentru majorarea capitalului social:

[ link extern ]

Sursa : www.onrc.ro

Ce aveti inregistrat in cont 4551? Dividende? Mie mi se pare ca faceti referire la banii cu care Dvs. ati contribuit in societate de-a lungul timpului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
DA ! sunt banii cu care am contribuit ! trebuie sa platesc impozit pt ai urca" sus la 101 ?
Nu ,in cazul in care sunt banii Dvs. ,nu platiti impozit. Cred ca @io_ha_na_c se referea la impozitul pe dividende.
Sunt banii mei !! Va multumesc tare mult ! Luni , la ORC -Timisoara :)) sunt prezent de dimineata :)) Maine voi face o nota contabiila impreuna cu contabila si o decizie AGA ? am inteles ca asa se cere ?! Din intamplare stiti cumva cam cat ma costa aceasta operatie": de mutare a acestei sume sus la capitaluri ?
Da ,intocmiti Decizia AGA . Din pacate nu stiu cat va costa aceasta operatiune,dar pe site-ul respectiv aveti si tarife.

Alte discuții în legătură

Marire capital social negut_dorina negut_dorina buna seara , am si eu o intrebare .profitul obtinut in anul 2011 l-am repartizat in dividende s-a platit impozit pe dividende 16% pot sa repartizez dividendele ... (vezi toată discuția)
Majorare de capital social carmen toader carmen toader Buna ziua Se doreste majorarea capitalului social la o S.R.L cu banii din casa . Atentie banii nu exista faptic, ce e de facut in situatia asta. Va ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl ruxandra stef ruxandra stef Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se ... (vezi toată discuția)