Merci mult pt raspuns Danbv...bunica nu a luat niciodata contact cu EOS, doar acum, cateva zile, dupa primirea scrisorii de urgenta de amenintare, a sunat intreband unde si cand trebuie platita datoria si atat, deci fara promisiuni de plata. Restul v-am mentionat anterior. Eu pesonal nu am semnat nimic si nimeni in numele meu, scrisoarea a fost adusa fara recomandare si nu trebuia semnat pentru ea. Am inteles deci ca nu trebuie sa ma tem de nimic, multumesc cu recunostinta...
Buna ziua, spunea cineva că este imoral să nu plătim datoria reclamată de recuperatorii agresivi de la EOS, ar fi aşa dacă ar cere datoria în sine, fără a o tripla sau o înzeci, în funcţie de cât de târziu acţionează ei. :"> X-(
În 2005 am avut în abonament la Orange. In 2006 am pierdut telefonul, dar am ramas restanta cu o plata de 40 RON. Nimeni nu m-a instiintat de achitarea acestei plati si pur si simplu am uitat complet de ea. Intre timp am plecat in strainatate, si revenind in 2010 am gasit o scrisoare de la o asa numită firma de recuperari Eos Romania care ma amininta cu tribunalul suma ajungandand de 10 ori mai mare. M-am interesat la orange pentru plata, iar ei m-au anuntat ca nu mai au nici o legatura cu aceasta problema, indreptandu-ma catre aceasta firma de recuperari...Bunica a luat contact telefonic cu ei, EOS cerandu-i sa plateasca urgent jumatate din rata restanta, iar cealalta jumatate peste 2 saptamani. In familie am mari greutati aceasta suma nu este usor de aruncat din casa.... Vreau sa va intreb daca aceasta datorie este prescrisa din punct de vedere legal?