avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Activitate dandanut

Activitate dandanut

Răspuns la discuția permis suspendat
=D> Va multumesc! Am reusit sa depun contestatie. In martie2010 abia e procesul.
Răspuns la discuția permis suspendat
Multumesc mult! Cum as putea sa formulez contestatia pentru a avea castig de cauza, avand in vedere situatia descrisa mai sus? Mentionez ca politistul se uita in oglinda retrovizoare si nu a vrut sa ia in considerare ca nu aveam vizibilitate si totul a fost spontan.
Buna ziua, am o mare nevoie de ajutor in privinta unei probleme.
Acum doua zile ma deplasam in Bucuresti pe bulevardul Stefan cel Mare si la o trecere de pietoni nu am reusit sa opresc pentru a ceda trecerea pietonilor.
Motivul a fost ca eu circulam pe banda 1 si in stanga mea mai erau doua masini care brusc au oprit la trecerea de pietoni pentru trecerea pietonilor care veneau dinspre linia de tramvai.Eu nu am putut opri pentru ca eram aproape de trecerea de pietoni si tarziu am observat si pietonii deoarece se aflau intr-un unghi inchis si ca urmare a acestui fapt am trecut. Agentul de circulatie m-a oprit si nu avrut sa ia in cosiderare motivul pentru care nu am putut opri. M-ia luat permisul pentru 30 de zile si m-a a amendat.
Intrebarea mea este daca imi primesc permisul si cand? Daca depun contestatie ce sanse am sa rezolv situatia? Mentionez ca si eu si agentul eram singuri fara nici un martor.